Ο Εμιρης και ο Μακης

 

Φόβοι ότι ο Μάκης Ψωμιάδης κυκλοφορεί ως Εμίρης του Κατάρ!

Σήμα της Ιντερπόλ ενημερώνει ότι Έλληνας καταζητούμενος κλείνει συμφωνίες με πρωθυπουργούς σαν μαϊμού Εμίρης

03/10/2011

alt

Σοβαρές υποψίες που κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα την πολυσυζητημένη συμφωνία για είσοδο του Κατάρ στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής, δημιουργεί η απροσδόκητη ομοιότητα του φερόμενου ως Σεΐχη Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Τανί, με τον φυγόδικο Μάκη Ψωμιάδη!

Τις υποψίες αυτές έρχεται να ενισχύσει και το σήμα της Ιντερπόλ ότι ο γνωστός έλληνας φυγόδικος, εκμεταλλεύεται την ομοιότητά του με τον σεΐχη και αποσπά τεράστια χρηματικά ποσά από απελπισμένους που ψάχνουν επενδυτές. Και πράγματι, αν προσέξει κανείς τα πρόσωπα των δύο ανδρών, με ένα ελαφρύ μακιγιάζ, ο έκπτωτος πρόεδρος της Καβάλας, άνετα μπορεί να μεταμορφωθεί σε Καταριανό Εμίρη, δεδομένου μάλιστα ότι πλέον βάφει με μεγάλη ευκολία το μουστάκι του.

Το Μέγαρο Μαξίμου πάντως, δεν έχει εκδόσει ακόμα επίσιμη ανακοίνωση, αλλά σύμφωνα με κύκλους, περιμένουν πρώτα να στείλει ο σεΐχης πληρεξούσιο στον δικηγόρο του, που θα πιστοποιεί ότι είναι αυθεντικός και μετά να τοποθετηθούν.

Πάντως ο γνωστός καλλιτεχνικός πράκτορας σεΐχηδων Βλάσης Τσάκας, που φέρεται ως το πρόσωπο που έφερε σε επαφή τον Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Τανί με τον Γιώργο Παπανδρέου, επιφυλλάχθηκε να προσκομίσει πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments