Ο Ρ/Σ σταθμός του Σκάι συνεχίζει τις εκδικητικές απολύσεις

Αναδημοσίευση από τον δικτυακό τόπο της ΕΣΗΕΑ

Η εργοδοσία του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ» έδειξε για μια ακόμη φορά το ανάλγητο πρόσωπό της. Βαδίζοντας στην ίδια πορεία που έχει χαράξει τους τελευταίους μήνες, εκδικούμενη όλους όσοι δεν υπέκυψαν στον εκβιασμό για υπογραφή ιδιωτικών συμφωνητικών μείωσης αποδοχών, έδωσε τέλος σε μια προαναγγελθείσα απόλυση.

Η απόλυση της συναδέλφου Ορσαλίας Φυτά, ήταν «προγραμματισμένη» από τη διοίκηση να γίνει στις 24 Αυγούστου μαζί με τους συναδέλφους, Δήμητρα Κουνέλη και Κυριάκο Αργυρόπουλο, που εκπαραθυρώθηκαν τότε. Όμως, η εγκυμοσύνη της χάλασε τα σχέδια των Αλαφούζων, οι οποίοι αναγκάστηκαν να την αναβάλλουν. Δυστυχώς, όμως, η συνάδελφος μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, εξαιτίας της πίεσης που δεχόταν, απέβαλλε.

Παρά τα 11 χρόνια προσφοράς της στο σταθμό, το ψυχικό τραύμα, που υπέστη, από το άγχος της βέβαιης πια επερχόμενης απόλυσης, την ώθησε στο να ζητήσει η ίδια την απόλυση της. Πράγμα που φυσικά δεν αρνήθηκε η εργοδοσία, σπεύδοντας να υλοποιήσει τα αρχικά σχέδιά της, επωφελούμενη του τραγικού γεγονότος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά αυτή της «αριθμοποίησης» των συναδέλφων και για τις πραγματοποιηθείσες καταχρηστικές απολύσεις. Καλεί δε τη διοίκηση του σταθμού να τις ανακαλέσει και να σταματήσει κάθε ενέργεια, που στρέφεται κατά των εργασιακών κεκτημένων των δημοσιογράφων.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο