Έκκληση από την Παλαιστίνη: Σταματήστε τις εκτελέσεις των παιδιών μας!

b2ap3_thumbnail_palres.png

Εμείς, οι υπογράφουσες παλαιστινιακές πολιτικές δυνάμεις και οργανώσεις, κάνουμε έκκληση σε τοπικούς και διεθνείς φορείς, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατικές δυνάμεις για άμεση και αποφασιστική δράση αναφορικά με την εκτέλεση Παλαιστινίων ανηλίκων από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής και τους εποίκους. Μέχρι σήμερα, 18 παιδιά Παλαιστινίων έχουν σκοτωθεί και εκτελεστεί εν ψυχρώ σε σημεία ελέγχου (τσεκπόιντς) και στους δρόμους από την έναρξη της τωρινής παλαιστινιακής εξέγερσης. Δεκάδες Παλαιστίνιοι ανήλικοι έχουν τραυματιστεί, συλληφθεί ή ανακριθεί βάναυσα από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Αυτές οι πρακτικές, που διαπράττονται από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής και τους εποίκους, ανέρχονται στο επίπεδο των εγκλημάτων πολέμου και απαιτούν αντιπαράθεση και μια απάντηση για να σταματήσουν αυτές οι δολοφονίες των παιδιών των Παλαιστινίων.

Γι’ αυτό ζητούμε από τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, όπως και από τα κοινωνικά κινήματα, τα συνδικάτα, τα δημοκρατικά κόμματα και τα άτομα που ενδιαφέρονται σε όλον τον κόσμο, να αναλάβουν ευθύνη και να εργαστούν για να σταματήσουν αυτά τα εγκλήματα που αποτελούν μια κατάφωρη παραβίαση των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

Υπογράφουν (αλφαβητικά):

Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (DFLP) – Χεβρώνα

Επιτροπή Υπεράσπισης της Χεβρώνας

Κόμμα του Λαού της Παλαιστίνης – Χεβρώνα

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) – Χεβρώνα

Δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Alternative Information Center, στις 25/11/2015

αναδημοσίευση από:

https://intifadagr.wordpress.com/2015/11/26/%CE%AD%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CF%84/

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο