Σχετικά με την πτώση του ελικοπτέρου και τους «τρεις ήρωες»

Έπεσε ένα ελικόπτερο… Ε, και;

Κοίτα να δεις τί γίνεται:

Ο ένας επαγγέλλεται μουσικός. Ο άλλος μανάβης. Κάποιος άλλος είναι μικροεπιχειρηματίας. Άλλοι είναι γιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, σχεδιαστές, γραφίστες κ.λ.π.

Τα περισσότερα επαγγέλματα μπορούν να έχουν σωστούς αλλά και κακούς επαγγελματίες. Αλλά υπάρχουν επαγγέλματα που από τη φύση τους δεν μπορούν να έχουν καλή/θετική πλευρά: το γνωστότερο όλων είναι αυτό του μπάτσου.

Υπάρχει όμως κι αυτό του στρατιωτικού: ενώ ο Χ επαγγελματίας τρώει σημαντικό μέρος της ζωής του για να γίνει ο καλύτερος στο είδος του, ο στρατιωτικός αφιερώνει την καθημερινότητά του στην μελέτη της αφαίρεσης ζωών. Ανθρώπινων ζωών! Άβουλα, κατόπιν εντολών. Εντολών ανθρώπων που στην καθημερινότητά μας βρίζουμε και τους λέμε «πολιτικούς». Ο επαγγελματίας στρατιωτικός έχει επάγγελμα τον φόνο!

Και ξαναρωτάω: Ε, και; Σιγά την απώλεια! Ούτε επιστήμονες χάθηκαν, ούτε άνθρωποι του πνεύματος, των γραμμάτων και των τεχνών. Τρεις επαγγελματίες δολοφόνοι ήταν. Μισό να πάρω μια γάτα και να τη μάθω να κλαίει!

 

Πηγή: Μια λογοκριμένη ανάρτηση στο Facebook που οδήγησε στην κινητοποίηση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και την αποστολή ποινικής δικογραφίας σε εισαγγελέα.

(σ.σ.: Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια, μπάτσοι κλάστε μας τ’ αρχίδια – Πηγή: Ρεμπέτικο άσμα)

(σ.σ.2: Αυτεπάγγελτη δίωξη στον Στέφανο Χίο και τα υπόλοιπα φασιστοειδή που απειλούν τη ζωή του ανθρώπου, έχει ασκηθεί Μανώλη Σφακιανάκη, ή δεν προλαβαίνεις γιατί είσαι ιδιαίτερα απασχολημένος με τη διαπόμπευση ανθρώπων προκειμένου να παρουσιάσεις έργο προς όφελος της επαγγελματικής σου καριέρας;)

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

3 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
3 Σχόλια
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο