25 Φεβρουαρίου, Σύλλ. Αρχαιολόγων | #Skouries, Τρία Χρόνια Μετά: Αποκάλυψη Τώρα!

Τρία χρόνια μετά την έναρξη της υλοτόμησης του δάσους στις Σκουριές, το antigoldgr.org παρουσιάζει στην Αθήνα την έκθεση, τα ευρήματα της οποίας κατατέθηκαν πρόσφατα στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.

Η έρευνα αποτύπωσε φωτογραφικά, με τη χρήση ειδικού εναέριου και επίγειου εξοπλισμού και ακρίβεια ±10 cm., την ευρύτερη περιοχή έκτασης 8.000 στρεμμάτων εντός της οποίας αναπτύσσεται το Υποέργο Σκουριών της Ελληνικός Χρυσός. Η έκθεση κάνει μια συγκριτική παρουσίαση των πεπραγμένων της εταιρείας στις Σκουριές, σε σχέση με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και τους όρους της ΑΕΠΟ και των λοιπών εγκρίσεων.

{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=1FvBJZkgCW4","width":"800","height":"450"}

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά αποκαλυπτικά για την εταιρεία αυτή που επικαλείται τη νομιμότητα, επιδεικνύοντας παράλληλα την απόλυτη περιφρόνηση της γι’ αυτήν. Είναι επίσης αποκαλυπτικά για τις δημόσιες υπηρεσίες που επέτρεψαν και ανέχτηκαν τη δημιουργία ενός «κράτους εν κράτει» στη Χαλκιδική.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 (πεζόδρομος) Θησείο, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:00.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα της Χαλκιδικής κατά των μεταλλείων, στο Nosotros, Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια στις 22:00.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο