Γιατί η Πυροσβεστική χαριεντίζεται με τους Ναζί;

b2ap3_thumbnail_1pyro.jpg

Εδώ και μέρες, παρά τις διαρκείς ερωτήσεις, τόσο από εμένα όσο και από αρκετούς άλλους χρήστες του twitter, η πυροσβεστική υπηρεσία (@pyrosvestiki) αρνείται να απαντήσει σχετικά με τους πυροσβέστες που ποζάρουν σε αναμνηστική φωτογραφία στα Δερβενοχώρια για να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τους νεοναζί.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι από τις φωτογραφίες που θα δούμε να φιγουράρουν δίπλα στο “περνάνε γιαγιάδες απέναντι στο δρόμο” στις επόμενες εκλογές. Χωρίς καμία αναφορά στο “εκπαιδεύονται να μαχαιρώνουν αποτελεσματικότερα για να σκοτώνουν σίγουρα τα θύματά τους” όπως είδαμε να αποδεικνύεται στην περίπτωση του Παύλου Φύσσα.

Σχετική ανάρτηση για τη φωτιά στα Δερβενοχώρια έγινε εδώ: http://luben.tv/politix/83585

Αμέσως μετά την πρώτη ανάρτηση, βγήκαν κι άλλες λεπτομέρειες στην επιφάνεια, όπως η περίπτωση ενός πυροσβέστη από την Ιεράπετρα που υμνεί δημοσίως τη χούντα και τον Παπαδόπουλο:

http://www.candianews.gr/…/o-pyrosvestis-tis-kritis-pou-ap…/

 
b2ap3_thumbnail_0pyro.png
 
Όταν τους ρώτησα γιατί προστατεύουν και επιβραβεύουν με την ηχηρή σιωπή τους εκείνους που ποζάρουν μαζί με τους ναζί το αποτέλεσμα ήταν να με κάνουν block στο τουίτερ. Διότι ως εκεί τους κόβει, έχουν την εντύπωση ότι με ένα μπλοκ ξεμπέρδεψαν.
 
Για κάποιο λόγο, έχουν την εντύπωση ότι ο λογαριασμός μιας δημόσιας υπηρεσίας έχει το δικαίωμα να μπλοκάρει όσους πολίτες θεωρούνται “ενοχλητικοί” μέσω των ερωτήσεών τους.

Η αλήθεια είναι πως όταν άρχισα να ρωτάω, περίμενα ότι θα μου απαντήσουν κάτι τυπικό και δημοσιοσχεσίτικο, τύπου “οι συνάδελφοι απλά έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με όσους ήταν εκεί” ή κάτι ανάλογο.

Τώρα όμως που διαπιστώνω ότι η λογική τους είναι “αυτοί είμαστε, γουστάρουμε Χρυσή Αβγή και σ’ όποιον αρέσει, ουγκ!” … αρχίζω πολύ σοβαρά να αναρωτιέμαι αν και πώς ανταποκρίνονται σε κλήσεις για βοήθεια (φωτιά, εγκλωβισμό κλπ) από μετανάστες ή πρόσφυγες.

Όταν το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται σε μία δημόσια υπηρεσία, η κατάσταση είναι σοβαρή. Όσο προσποιούνται ότι δεν τους αφορά, τόσο επιτρέπουν στους ναζί να χτίζουν τη φωλιά τους. Όπως έκαναν στην αστυνομία, και βλέπουμε τα αποτελέσματα κάθε μέρα. 

Είναι πολύ σοβαρότερο από μία χαζοφωτογραφία και η ανάγκη για απαντήσεις μόλις έγινε επιτακτικότερη.

b2ap3_thumbnail_1pyro2.jpg

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο