Από το: http://www.antinazizone.gr/

Το 23ο κάμπινγκ του Antinazi Zone – Y.R.E. θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Νάξο, στο κάμπινγκ «Μάραγκας» στην Αγία Άννα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συζητήσεις και εργαστήρια για την προσφυγική κρίση αλλά και το κίνημα αλληλεγγύης, την δίκη της Χρυσής Αυγής, για το LGBT κίνημα, τον αγώνα για τα εργασιακά δικαιώματα, για τα σημαντικά κινήματα στην Β.Ελλάδα (Σκουριές, ΒΙΟΜΕ), για τις γαλλικές κινητοποιήσεις, για την ριζοσπαστική αριστερά στις ΗΠΑ, για το κίνημα ενάντια στο φόρο ύδρευσης στην Ιρλανδία, για τα 80 χρόνια από τον Ισπανικό εμφύλιο, για την μουσική και τα κινήματα κ.α.

{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=2wpJX-qu26U","width":"800","height":"450"}

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του κάμπινγκ θα γίνουν, ακόμα, συναυλίες, προβολές ταινιών, workshops, beach party, εκδρομές κ.ά.

Οι Social Waste, θα παίξουν ζωντανά την Παρασκευή 5 Αυγούστου και οι Bandallusia το Σάββατο 30 Ιούλη. Ενώ την Δευτέρα 1 Αυγούστου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Angélique Kourounis, «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση»

Όπως τα 2 προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος θα λειτουργήσει αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα για να μπορούν οι συμμετέχοντες να απολαμβάνουν φτηνό και ποιοτικό φαγητό, καλύπτοντας παράλληλα όλα τα γαστρονομικά γούστα, με κρέας, ψάρι και χορτοφαγικά πιάτα. Ασφαλώς δεν μπορούν να λείψουν πλούσια πρωινά, σνακ, σαλάτες και βραδινά ψησίματα.

Ενώ καθημερινά θα λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ που θα καλύψει όλες τις ανάγκες. Από καφέ και χυμό, μέχρι τσίπουρο, μπίρες και κοκτέιλ.

Για πληροφορίες, κρατήσεις και το τελικό πρόγραμμα δείτε στo antinazizone.gr και στο facebook: camping-YRE.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments