Επιστρέφει ο Δακτύλιος στους δρόμους…

alt

Σε ισχύ και πάλι ο Δακτύλιος στους δρόμους του Κέντρου της Πρωτεύουσας.

Να θυμίσουμε πως οι ώρες εφαρμογής του κυκλοφοριακού μέτρου, είναι από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, την Παρασκευή έως τις 3 το απόγευμα.
Οι περιορισμοί δεν ισχύουν τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες, ενώ ο Δακτύλιος τίθεται εκτός ισχύος τις ημέρες που πραγματοποιούνται 24ωρες απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τα όρια του Δακτυλίου ορίζονται από τις εξής οδούς και λεωφόρους: Αλεξάνδρας-Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ.Μερκούρη- Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ.Ηλιού-Α.Φραντζή-Λ.Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ι.Οδός-Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως-Πλ.Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)- Αλεξάνδρας.

Στις οριακές λεωφόρους και οδούς του Δακτυλίου το μέτρο δεν ισχύει.

Σημειώνεται επίσης πως για τους παραβάτες το πρόστιμο είναι φτάνει τα 200 ευρώ, ενώ η παράβαση καταγράφεται και στο «point system» (Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς των Οδηγών).

Τέλος κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται από σήμερα σε ισχύ και στην Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοινώνει η Τροχαία, στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από ώρα 06.00΄ της Δευτέρας (05-09-2011) μέχρι την ώρα 14.00΄ της Κυριακής (11-09-2011) θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, σε τμήματα των οδών Εθν.Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Συντριβανίου, καθώς και στην Εγνατία, από Πλατεία Συντριβανίου μέχρι Γ΄Σεπτεμβρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα δυτικά της πόλης.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο