«Σκατά στη δημοκρατία σας».

Ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη σύλληψή του με την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, τον Σεπτέμβριο του 2013. Από το ντοκιμαντέρ της Αντζελίκ Κουρούνη «Χρυσή Αυγή – Προσωπική Υπόθεση».

Σεπτέμβριος 2013. Συλλαμβάνεται όλη η ηγετική-κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής μετά από παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου καθώς όπως έλεγαν τα τότε δημοσιεύματα «έχει τεκμηριωθεί οτι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε σαν εγκληματική οργάνωση». Η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη, βλέπε #GDtrial.

Μετά από τις δολοφονίες του Σαχζάτ Λουκμάν, του Παύλου Φύσσα, τις απόπειρες στους Αιγύπτιους Αλιεργάτες , στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και σε καθηγητή στο στέκι Αντίπνοια, τις επιθέσεις στο στέκι Ρεσάλτο και Συνεργείο, τις 20 καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος μελών της οργάνωσης και τις πάνω από 90 υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται μέλη της, συχνά ως συμμετέχοντες σε στρατιωτικά οργανωμένα και εκπαιδευμένα τάγματα εφόδου, το Ελληνικό κράτος αποφάσισε να κρατήσει τα προσχήματα κάνοντας το αυτονόητο.

Δεκέμβριος 2016. 3 χρόνια μετά το Ελληνικό κράτος αποφασίζει να μην κρατήσει ούτε τα προσχήματα ανοίγοντας, σαν άλλοτε, την μεγάλη ξεχασιάρικη αγκαλιά του στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής δια στόματος του μέχρι πρότινος υπουργού δικαιοσύνης του.

Σαν να μην έφταναν τα εθνικοπατριωτικά ενσταντανέ με υπόδικους βουλευτές της ελεγχόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, σε ακριτικά νησιά και αίθουσες του ευρωκοινοβουλίου από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αντίστοιχα, ήρθαν και δηλώσεις περί του «να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης» του Κου Παρασκευόπουλου να μας αποτελειώσουν.

Κάποιοι, εντός της κυβέρνησης, πέφτουν στην παγίδα της «εθνικής ενότητας» και νομίζουν πως στρογγυλεύοντας τα λόγια τους και κλείνοντας το μάτι σε «παραστρατημένους» ακροδεξιούς ψηφοφόρους θα τους «ξανακερδίσουν». Κύριε Τσίπρα, κύριε Παρασκευόπουλε, κυρίες-κύριοι της κυβέρνησης, μην προσπαθείτε να κερδίσετε αυτούς που πετούν σκατά στη δημοκρατία σας, αλλά αυτούς στους οποίους η δημοκρατία σας πετάει σκατά. Είμαστε πολύ περισσότεροι.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο