10 χρόνια

Για την παραχώρηση αίθουσας του Ομίλου Salas στη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 20/1 η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί εκδήλωση στην ιδιωτική αίθουσα «ΑΡΙΩΝ» στην Πειραιώς στο Μοσχάτο. Η αίθουσα αυτή ανήκει στον Όμιλο Salas μαζί με αυτή στο Μικρολίμανο Πειραιά.

Θεωρούμε απίστευτη πρόκληση προς τον λαό και τους εργαζόμενους την παραχώρηση χώρου σε μια ναζιστική συμμορία που δικάζεται το σύνολο της ηγεσίας της για δολοφονίες και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Μια ηγεσία που μέχρι σήμερα, όπως ο υπόδικος Λαγός εισβάλλει ως κοινός τραμπούκος σε δημοτικά σχολεία και χειροδικεί σε ανυποψίαστους γονείς και δασκάλους.

Η εκμίσθωση της αίθουσας δεν είναι μια απλή και αχρωμάτιστη εμπορική συναλλαγή. Για το αντιφασιστικό κίνημα η εκχώρηση αυτών των αιθουσών 3 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και 4 από την δολοφονία του Λουκμάν Σαχζάτ αποτελεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πράξη στήριξης και συνέργειας σε αυτές τις πολιτικές.

Καλούμε τον Όμιλο Salas να ανακαλέσει την πράξη εκχώρησης της αίθουσας αλλιώς θα καταχωρηθεί στη συνείδηση του ταξικού, αντιφασιστικού κινήματος ως ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΝΑΖΙΣΤΩΝ.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλος
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://libretooth.gr/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460 Mastodon
Μετάβαση στο περιεχόμενο