#GDtrial | Ιδεολογική κάλυψη σε μαχαιροβγάλτες

Με τον ταχύ ρυθμό που παρακολουθήσαμε και τις προηγούμενες εβδομάδες κύλησε η 58η εβδομάδα της Δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης του σκέλους της εγκληματικής οργάνωσης. Κατά την 134η δικάσιμο ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο Salum Francis, από την Τανζανική Κοινότητα, αλλά και ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας.

Στη συνέχεια το δικαστήριο πέρασε στην υπόθεση του μαχαιρώματος του 16χρονου Φοίβου Δερμετζίδη από τον 21χρονο τότε Αποστολόπουλο, στις 28/1/2013. Πρώτη εξετάστηκε η Άρτεμις Καμπιώτη (135η δικάσιμος), η φιλενάδα του χρυσαυγίτη, η δίκη της οποίας για ηθική αυτουργία εκκρεμμεί. Ακολούθησε ο Κίμων Κουρσόπουλος, πρώην συμμαθητής του θύματος, η Ελένη Δαμιανοπούλου, τότε διευθύντρια του σχολείου και ο πατέρας του θύματος Ιορδάνης Δερμετζίδης (136η δικάσιμος).

Νέα υπερασπιστικά αυτογκόλ

Ελλείψει επιχειρημάτων και στοιχείων, ο συνήγορος του Λαγού, Ρουσσόπουλος, προσπάθησε να συνδέσει τον Ναΐμ Ελγαντούρ με τον ISIS, χρησιμοποιώντας μάλιστα φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, που είχε ανεβάσει ο ίδιος ο μάρτυρας.

Με «στοιχεία» από τον Στέφανο Χίο προσπάθησε να εξετάσει τον μάρτυρα η συνήγορος υπεράσπισης Τσαμπάζη, ότι δηλαδή ήρθε στην Ελλάδα ως Χριστιανός, για να λάβει την απάντηση ότι «Όποιος έχει κάποιο στοιχείο, ας το καταθέσει».

Σημειώνεται ότι ο Ελγαντούρ ζει στην Ελλάδα από το 1974, όταν δηλαδή ήταν 17 ετών, και έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στον Ελληνικό Στρατό, όπως μας είπε ο ίδιος, ως καλεσμένος του βιντεοχρονολογίου της Δίκης.

Αλλά και οι επόμενες απόπειρες των υπερασπιστών των ναζί να καταδείξουν ότι ο μάρτυρας έχει σχέσεις με το ΚΚΕ, είναι ταραχοποιό στοιχείο, έχει τεταμένες σχέσεις με την ΕΛΑΣ κλπ, όχι απλά έπεσαν στο κενό, αλλά γύρισαν μπούμερανγκ, δίνοντας στον μάρτυρα την ευκαιρία να εξηγήσει ότι έχει συνεργαστεί επανειλημμένα με την ΕΛΑΣ, με πρωτοβουλία της Αστυνομίας, όπως έγινε στην περίπτωση των Ολυμπιακών Αγώνων, κάνοντας δωρεάν σεμινάρια στην ΕΛΑΣ πώς να αποφεύγουν τις εντάσεις με τους μουσουλμάνους, στη σύλληψη σπείρας δουλεμπόρων κλπ.

Στο βιντεοχρονολόγιο, ο Ν. Ελγαντούρ τόνισε ότι η συνεργασία με την ΕΛΑΣ έχει αποδώσει καρπούς. Υπενθυμίζουμε ότι ένα από τα αγαπημένα θέματα των συνηγόρων υπεράσπισης ήταν η ύπαρξη ή μη αδειών λειτουργίας στα τζαμιά της Αττικής, και ιδιαίτερα σε αυτά όπου οι νεοναζί έβαλαν φωτιά και έκαναν διάφορες φθορές.

Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης, μας εξήγησε ότι εάν δεν υπήρχε το τωρινό καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο δηλώνονται ως ιδιωτικοί λατρευτικοί χώροι και λειτουργούν εν γνώσει της ΕΛΑΣ, θα ήταν αναγκαστικά παράνομα και χωρίς κανέναν έλεγχο.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το νομικό πλαίσιο αδειοδότησης ναών ανάγεται σε Μεταξικό Νόμο, που ουσιαστικά εκχωρεί στην Εκκλησία τον πλήρη έλεγχο. Για ευνόητους λόγους, η Εκκλησία αρνείται πεισματικά να χορηγήσει άδειες λειτουργίας σε ναούς άλλων θρησκευμάτων, με αποτέλεσμα να παρακάμπτεται με νομικίστικο τρόπο εδώ και δεκαετίες, δηλαδή με την ύπαρξη «ιδιωτικών λατρευτικών χώρων», τόσο μουσουλμανικών, όσο και άλλων δογμάτων.

b2ap3_thumbnail_134-4.jpg

Ιδεολογία με την ώρα

Το γεγονός ότι η ΧΑ δεν έχει πραγματικά ξεκάθαρη ιδεολογία εκτός από τη βίαιη επιβολή της, εξήγησε ο κ. Ελγαντούρ, τόσο στο δικαστήριο όσο και στο βιντεοχρονολόγιο της περασμένης Παρασκευής. Κάνοντας μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν, τόνισε ότι πριν τους μετανάστες, τους έφταιγαν οι αριστεροί. Τώρα που οι αριστεροί δεν είναι πια τόσο εύκολος στόχος, στράφηκαν εναντίον των μεταναστών.

Εάν αύριο εκλείψουν οι μετανάστες, είναι σίγουρο ότι η ΧΑ θα βρει νέο στόχο. Ο ίδιος εκτίμησε ότι εάν η ΧΑ προχωρήσει, δεν θα είναι κανείς ασφαλής, ούτε μετανάστης, ούτε Έλληνας.

Τις σκέψεις του σχετικά με το προσχεδιασμένο της εμπρηστικής επίθεσης εναντίον των Μπαγκλαντεσιανών που παραλίγο να καούν ζωντανοί μέσα σε ένα τζαμί, μας ανέλυσε ο Ναΐμ Ελγαντούρ. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι σε ένα αυθόρμητο στιγμιαίο έγκλημα, οι δράστες δεν θα είχαν φέρει μαζί τους λουκέτο για να παγιδεύσουν μέσα τα θύματα, πετώντας βενζίνη και σκουπίδια από το παράθυρο που έσπασαν, για να αρχίσουν φωτιά στο εσωτερικό.

b2ap3_thumbnail_134-14.jpg

Λεκτική βία το «Χρυσαυγίτισσα»

Δεδομένου ότι η δίκη της ίδιας της Καμπιώτη εκκρεμμεί ακόμα, όπως ήταν αναμενόμενο, οι απαντήσεις της κινήθηκαν στο πλαίσιο της υπερασπιστικής της γραμμής. Διηγήθηκε δηλαδή ότι το θύμα (Φοίβος Δ.) «της ασκούσε πίεση», σε μια απόπειρα να του ρίξει την ευθύνη για όσα συνέβησαν, ενώ τον τοποθέτησε στον αναρχικό χώρο.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης στην υπόθεση, στην προβλέψιμη γραμμή δηλαδή πως ο Αποστολόπουλος «τον μαχαίρωσε για τα μάτια μιας κοπέλας», σε πλήρη ταύτιση με το εξίσου κατάπτυστο «τον μαχαίρωσε για το ποδόσφαιρο» που ακούσαμε από τα ΜΜΕ στην υπόθεση Φύσσα.

Η μάρτυρας δήλωσε πως ο Φοίβος Δερμετζίδης της ασκούσε λεκτική βία, κάτι που η Πρόεδρος της ζήτησε να διευκρινίσει, για να πει ότι το θύμα την αποκαλούσε «Χρυσαυγίτισσα».

b2ap3_thumbnail_135-1.jpg

Αποτάσσονται τον Σατανά

Όπως έχουμε δει σε πάρα πολλές περιπτώσεις, ακόμα και από ανθρώπους που πολιτεύτηκαν με τη ΧΑ, υπήρξε κι εδώ άρνηση οποιασδήποτε σχέσης με τη ΧΑ.

Η Καμπιώτη ισχυρίστηκε ότι τόσο ο Γιώργος Αποστολόπουλος όσο και η ίδια, δεν είχαν καμία πολιτική κλίση και σίγουρα δεν ήταν χρυσαυγίτες, παρόλο που αμφότεροι λάμβαναν μηνύματα από το Μέτωπο Νεολαίας της ΧΑ. Μάλιστα, όπως φάνηκε από την εξέταση των τηλεφώνων τους, η ίδια τον προτρέπει να πάει στην εκδήλωση της ΧΑ για τα Ίμια.

Η διευθύντρια του σχολείου, διέψευσε την Καμπιώτη: η ίδια η τότε μαθήτρια παραδέχθηκε στο γραφείο της ότι ο Αποστολόπουλος ανήκε στη ΧΑ «πριν 6 μήνες», αλλά ισχυρίστηκε ότι αποχώρησε πριν μαχαιρώσει τον Δερμετζίδη.

b2ap3_thumbnail_135-2.jpg

Τραβούσαν γρήγορα μαχαίρι

Όπως έχει διαπιστωθεί και σε άλλους χώρους όπου ακολούθησαν επιθέσεις της ΧΑ, στο εν λόγω σχολείο υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με ναζιστικά συνθήματα και σβάστικες. Η ίδια η διευθύντρια κατέθεσε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν δηλαδή η ΧΑ είχε εντείνει την παρουσία της, έβρισκε μέρα παρά μέρα τέτοια γκράφιτι, και ότι πήγαινε κάθε πρωί από τις 7:30 για να βάφει τους τοίχους να μην φαίνονται τα συνθήματα του μίσους όταν θα έρθουν οι μαθητές.

Ωστόσο, η Καμπιώτη αρνήθηκε ότι ζωγράφιζε σβάστικες στο σχολείο, κάτι που, σύμφωνα με τους υπόλοιπους μάρτυρες, αποτελούσε το έναυσμα για να της απευθύνουν συστάσεις οι συμμαθητές της, ή να γράψουν Antifa πάνω στο θρανίο της, και να βρεθούν αντιμέτωποι με τα μαχαίρια της παρέας του Αποστολόπουλου.

Πριν μαχαιρώσει τον Δερμετζίδη, ο Αποστολόπουλος έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον Κίμωνα Κουρσόπουλο, ο οποίος διηγήθηκε ακριβώς το περιστατικό στο δικαστήριο. Μοναδική αφορμή για να δεχθεί αυτή την επίθεση ήταν το ότι είχε πει στη συμμαθήτριά του Άρτεμη Καμπιώτη ότι κακώς έκανε γκράφιτι με σβάστικες και Γερμανικά συνθήματα στον τοίχο του σχολείου. Περιέγραψε μάλιστα την παρέα του Αποστολόπουλου, 4 νεαρούς που ντύνονταν και φέρονταν με τον ίδιο τρόπο (άρβυλα, κοντοκουρεμένοι, μπουφάν flying) οι οποίοι πήγαιναν καθημερινά σε ένα πάρκο, ακριβώς έξω από το σχολείο.

Με την επέμβαση της Καμπιώτη γλίτωσε ο Κουρσόπουλος, καθώς είπε στον φίλο της που είχε ήδη τραβήξει το μαχαίρι εναντίον του ότι «Άστον, αυτός μου ζήτησε συγγνώμη». Λίγες μέρες αργότερα, και ενώ ο Κουρσόπουλος δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό ούτε στην αστυνομία, ούτε στο σχολείο, ο Αποστολόπουλος παραφύλαγε έξω από το σπίτι του Δερμετζίδη για να του επιτεθεί. Όταν το θύμα δεν εμφανίστηκε, ο δράστης αντάλλασσε μηνύματα με την Καμπιώτη, υποσχόμενος ότι την επόμενη φορά «δεν θα είναι τυχερός».

b2ap3_thumbnail_135-4.jpg

Τρομοκρατία στους μάρτυρες

Για φόβο και τρομοκρατία που αποτρέπει τους άλλους μάρτυρες να προσέλθουν να καταθέσουν τι γνωρίζουν, μίλησε ο Κίμωνας Κουρσόπουλος. Απαντώντας μάλιστα σε σχετικές ερωτήσεις της υπεράσπισης (Σαξιώνη), είπε αφοπλιστικά ότι «Κι όταν φύγω από εδώ, πάλι μόνος μου θα είμαι» εννοώντας ότι η αστυνομία δεν μπορεί να προστατεύει τους μάρτυρες αδιάλειπτα, τη στιγμή μάλιστα που ο Γ. Αποστολόπουλος, έχοντας εκτίσει 2,5 χρόνια από την ποινή του (10,5 έτη πρωτόδικα και 6,5 σε δεύτερο βαθμό) κυκλοφορεί ελεύθερος με αναστολή.

Αλλά και ο Θανάσης Καμπαγιάννης έκανε λόγο για κλίμα εκφοβισμού των μαρτύρων από τους συνηγόρους υπεράσπισης, ζητώντας από την Έδρα να μην επιτρέπει τέτοιες πρακτικές, ειδικά μέσω άσκοπων επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων, κάτι που καταγράφηκε στα πρακτικά της δίκης.

Εξηγώντας το αυτό όπως το βίωσε ο ίδιος εντός του δικαστηρίου, ο κ. Ελγαντούρ μας διηγήθηκε την καθόλου επαγγελματική συμπεριφορά των συνηγόρων υπεράσπισης, οι οποίοι κάνουν επίτηδες φασαρία σε κρίσιμα σημεία των καταθέσεων ώστε να προκαλέσουν διακοπή, ή ώστε να μην ακουστεί η μαρτυρία από την Έδρα.

Εκφοβισμό βιώνει και η οικογένεια Δερμετζίδη: ο πατέρας του θύματος είπε ότι βρίσκουν σβάστικες στο κουδούνι του σπιτιού, ενώ δέχονται και πολλά απειλητικά τηλεφωνήματα, κυρίως για τη ζωή του Φοίβου. Μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί πόσο εντονότερος είναι ο εκφοβισμός για τα θύματα της ΧΑ που είναι μετανάστες, με ή χωρίς νομιμοποιητικά χαρτιά, με αποτέλεσμα, θύματα βίαιων επιθέσεων να προτιμούν να μην ενημερώσουν την αστυνομία.

b2ap3_thumbnail_1_20170315-082737_1.jpg

Του στήσανε καρτέρι

Συγκλονιστική περιγραφή της επίθεσης προσέφερε στο δικαστήριο η τότε διευθύντρια του σχολείου, Ελένη Δαμιανοπούλου. Την φώναξε ο σχολικός φύλακας και είδε το παιδί να έρχεται αιμόφυρτο. Κάλεσε το ΕΚΑΒ και τους γονείς, οι οποίοι της είπαν να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι δράστες είχαν κόψει τη μύτη του μαθητή, ενώ τον είχαν μαχαιρώσει και σε μικρή απόσταση από την καρωτίδα.

Όπως φανέρωσε ο πατέρας του θύματος, επειδή ο μαθητής έμενε ουσιαστικά απέναντι από το σχολείο, και καθώς τα προηγούμενα καρτέρια σε νυχτερινές ώρες είχαν φανεί άκαρπα, τελικά ο Αποστολόπουλος του επιτέθηκε το πρωί, την ώρα δηλαδή που πήγαινε στο σχολείο. Είχε δε πάει από τις 6:00 το πρωί (της 28ης Ιαν. 2013) να πάρει τον τότε ανήλικο συνεργό του Χατζηπαυλίδη, από την περιοχή όπου κατοικούσε, κάτι που επιβεβαιώνει το προσχεδιασμένο της επίθεσης.

b2ap3_thumbnail_135-15.jpg

Ενδεικτικό είναι πως ο ένας δράστης (Χατζηπαυλίδης), μία ώρα μετά την επίθεση, έβγαζε selfies καμαρώνοντας με το μαχαίρι της επίθεσης. Όπως είπε ο Ιορδάνης Δερμετζίδης, δεν κάνεις κάτι τέτοιο αν δεν είσαι «ιδεολογικά καλυμμένος», αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτοί που όπλισαν τα χέρια τους ήταν οι ίδιοι που τους δίδαξαν το μίσος και τη βία για την επίλυση διαφορών.

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης ήταν μία μαθήτρια, η οποία είδε τους 2 δράστες να μπαίνουν στο Smart, ιδιοκτησίας του Αποστολόπουλου. Το κορίτσι έχει δώσει πλήρη περιγραφή, κάτι που αμέσως φανέρωσε την ταυτότητα των δραστών παρόλο που φορούσαν κουκούλες.

Όλη η σχολική κοινότητα, σύμφωνα με τις καταθέσεις, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο δράστης ήταν ο Αποστολόπουλος, που τρομοκρατούσε με την παρέα του τους μαθητές.

Η Δαμιανοπούλου αρνήθηκε κατηγορηματικά την περίπτωση να ήταν αναρχικοί οι Δερμετζίδης και Κουρσόπουλος, ενώ δεν πείθεται και από την υπερασπιστική γραμμή περί ανεκπλήρωτου έρωτα. Μάλιστα, η μάρτυρας εκτίμησε πως η Καμπιώτη ψεύδεται.

b2ap3_thumbnail_apostolopoulos.jpg

Ο Νόμος της Νυρεμβέργης

Η ετοιμότητα της Δαμιανοπούλου και οι ιστορικά τεκμηριωμένες απαντήσεις της, προκάλεσαν άτακτη φυγή των συνηγόρων υπεράσπισης που «βρήκαν τον δάσκαλό τους».

Χαρακτηριστική ήταν η απάντησή της στον Γ. Μιχαλόλια, σχετικά με τις συνδηλώσεις του συνθήματος «Αίμα Τιμή ΧΑ» που έσβηνε μέρα-παραμέρα από τον τοίχο του σχολείου: «Είναι από τον Νόμο της Νυρεμβέργης και μιλάει για την καθαρότητα της φυλής» εξήγησε η καθηγήτρια στον συνήγορο, ο οποίος φρόντισε άμεσα να αλλάξει θέμα.

«Παραδεχθείτε ότι είστε αριστερή. Δηλώστε το.» κάλεσε τη μάρτυρα ο Γ. Μιχαλόλιας, όταν ο συνάδελφός του (Ρουσσόπουλος) επεδείκνυε μία παλαιότερη ανάρτησή της στο facebook, για να αποδείξει προφανώς ότι η μάρτυρας εχθρεύεται τους εντολείς του.

«Φτάσαμε σήμερα να μιλάμε για Δήλωση.» απάντησε η Δαμιανοπούλου, θυμίζοντας στην αίθουσα πότε έγιναν οι τελευταίες «δηλώσεις» πολιτικών φρονημάτων στη χώρα.

Με το ανεκδιήγητο ερώτημα «Στην Εθνική Εορτή για τον Ιωάννη Μεταξά τι λέτε;» έκλεισε την εξέταση της Δαμιανοπούλου ο Γ. Μιχαλόλιας. Δυστυχώς, η Πρόεδρος απέρριψε το ερώτημα καλώντας τον επόμενο μάρτυρα, κι έτσι χάσαμε την ευκαιρία να απαντήσει κάποιος στον ανιψιό του Μιχαλολιάκου όπως αρμόζει στην ανόητη ερώτησή του.

b2ap3_thumbnail_136-8.jpg

Επίδειξη ισχύος χρυσαυγιτών

Στην πρώτη ερώτηση του Ιορδάνη Δερμετζίδη προς τον γιο του για το τι συνέβη, η απάντηση ήταν «Κάτι φασίστες, χρυσαυγίτες». Ο ίδιος υπέθεσε αρχικά ότι μπορεί να επρόκειτο για ληστεία, καθώς ο γιος του δεν ήταν πολιτικοποιημένος. Ωστόσο, βλέποντας όλα τα στοιχεία όπως προέκυψαν, είναι πλέον σίγουρος ότι πρόκειται για επίδειξη ισχύος των χρυσαυγιτών που ήθελαν να εκφοβίσουν όποιον τους πήγαινε κόντρα.

Αποκάλεσε τον Αποστολόπουλο «γνωστό τραμπούκο» και μίλησε για τις σχέσεις που είχε με τον γυμναστή του σχολείου, όπως αυτές βγήκαν στην επιφάνεια από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του δράστη. Ο ίδιος γυμναστής βρέθηκε στη δίκη του Αποστολόπουλου ως μάρτυρας υπεράσπισης, προφανώς όχι τυχαία.

Ανατριχιαστικό είναι και το γεγονός ότι η Καμπιώτη ήταν από τα παιδιά που είχαν πάει στο σπίτι του θύματος, με τα οποία έκανε κάποτε περισσότερη παρέα κλπ, όπως το περιέγραψε ο πατέρας του, Ιορδάνης Δερμετζίδης.

b2ap3_thumbnail_136-10.jpg

Και ναρκωτικά;

Μεγάλη αναστάτωση στην υπεράσπιση προκάλεσε ο Κίμωνας Κουρσόπουλος όταν αναφέρθηκε σε εμπόριο ναρκωτικών από βουλευτές της ΧΑ. Η Πρόεδρος ζήτησε από τον μάρτυρα να είναι πιο ακριβής και προσεκτικός σε όσα λέει, ενώ δόθηκε και διάλειμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Εμείς υπενθυμίζουμε ότι 2 από τους 69 κατηγορούμενους της #GDtrial αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί ναρκωτικών. Μεταξύ τους είναι και ο βουλευτής Μίχος.

Εφόσον έχουν κάνει φόνο, είναι ικανοί για όλα τα άλλα εγκλήματα, σχολίασε ο Ναΐμ Ελγαντούρ. Ο ίδιος ανέφερε πολλά περιστατικά όπου τα τάγματα εφόδου της ΧΑ, ζητούσαν από αλλοδαπούς να τους επιδείξουν «τα χαρτιά τους», και όταν εκείνοι το έκαναν, τους λήστευαν, και έσκιζαν τις άδειες παραμονής που είχαν πάνω τους.

Για να καταδείξει το μέγεθος που είχε λάβει το πρόβλημα, ανέφερε ένα περιστατικό όπου, επειδή θα γινόταν μία συγκέντρωση μεταναστών στο ΟΑΚΑ, ανέλαβαν οι ίδιοι να οργανώσουν μία ανεπίσημη «ασφάλεια» της εκδήλωσης, χωρίς τη συνδρομή της αστυνομίας, ως άμυνα σε πιθανή πρόκληση από τη ΧΑ. «Δεν έγινε κάτι αλλά κι εμείς πήραμε τα μέτρα μας. Γιατί η αστυνομία πόσους να στείλει;»

b2ap3_thumbnail_136-5.jpg

Την ερχόμενη Παρασκευή

Κατά την 59η εβδομάδα δίκης την οποία διανύουμε, συνεχίζεται η ακροάση μαρτύρων από την συνδεδεμένη υπόθεση του χρυσαυγίτη Αποστολόπουλου, με πρώτο μάρτυρα τον Φοίβο Δερμετζίδη και επόμενη την μητέρα του.

Οι δικάσιμοι της τρέχουσας εβδομάδας έχουν οριστεί για την Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη (13, 14, 16 Μαρτίου 2017).

Νέες δικάσιμοι ορίστηκαν από την Έδρα για τον μήνα Μάϊο, οι εξής: 2, 9, 15, 23, 26, 30 στον Κορυδαλλό και 3, 8, 16, 22 Μαΐου 2017 στο Εφετείο.

Υπενθυμίζουμε και τις ημερομηνίες για τον Απρίλιο: 7, 10, 11, 12 και 25 Απριλίου στον Κορυδαλλό, ενώ επίσης οι 6 και 27 Απριλίου, στο Εφετείο.

Το OmniaTV, με την βοήθεια του Παρατηρητηρίου Golden Dawn Watch αλλά και της νομικής ομάδας Jail Golden Dawn, συνεχίζει το βιντεοχρονολόγιο με εκπομπές κάθε Παρασκευή βράδυ (εφόσον έχουν προηγηθεί δικάσιμοι εντός της εβδομάδας), ως χρήσιμο εργαλείο καταγραφής των τεκταινόμενων και άντλησης συμπερασμάτων.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο