Η Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας ζητάει ιδέες για λογότυπο

b2ap3_thumbnail_ffc.png

Η Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας (FFC) ξεκινάει καινούρια καμπάνια
και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για το σχεδιασμό ενός λογότυπου!

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής (IOF) περιορίζουν τους αλιείς στη Γάζα με το ανώτατο όριο των έξι ναυτικών μιλίων από την ακτή. Οι άνθρωποι που αλιεύουν πέρα ​​από αυτό το αυθαίρετο όριο κινδυνεύουν να γίνουν στόχος των Ισραηλινών Δυνάμεων Κατοχής, να τους κατάσχουν τα σκάφη  και να δεχτούν απάνθρωπη μεταχείριση από τους ισραηλινού στρατιώτες, οι οποίοι συχνά τους αναγκάζουν να γδυθούν και να κολυμπήσουν μέχρι τα πολεμικά ισραηλινα πλοία. Τις τελευταίες 30 ημέρες έχουν γίνει πάνω από 20 επιθέσεις σε αλιείς στη Γάζα,  οι οποίες σε μεγάλο βαθμό δεν μεταδίδονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η αλιεία είναι μια σημαντική πηγή τροφής και εσόδων για τον παλαιστινιακό λαό της Γάζας που σταδιακά όμως καταστρέφεται.

Η αλληλεγγύη στους αλιείς της Γάζας θα περιλαμβάνει:

Εκδηλώσεις σε αλιευτικά λιμάνια σε όλο τον κόσμο, για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τη βάναυση και απάνθρωπη μεταχείριση των αλιέων στη Γάζα από την ισραηλινή κυβέρνηση.

Ευκαιρίες για τους αλιείς να δωρίσουν ένα οικονομικό μερίδιο από τα αλιεύματά τους στους παλαιστίνιους ψαράδες στη Γάζα μέσα από μια καθιερωμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

Σημαίες/πανό/μπάνερς που θα χρησιμοποιηθούν ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους αλιείς της Γάζας…και εδώ είναι που μπορείτε να συμμετάσχετε!

Το νέο μας έργο χρειάζεται ένα λογότυπο που να αντανακλά τις αξίες της Συμμαχίας του Στόλου της Ελευθερίας (FFC),  που θα γίνει ένα σύμβολο αλληλεγγύης και ελπίδας για τους αλιείς της Γάζας και που  θα χρησιμοποιηθεί σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που ψάχνουμε είναι:

Ένα λογότυπο που να είναι το ίδιο σαφές και ελκυστικό είτε χρησιμοποιηθεί σε μικρογραφία είτε ζωγραφιστεί πάνω σε ένα σκάφος, πανό ή σημαία.

 Ένα λογότυπο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε σε χρώμα είτε σε κλίμακα του γκρι ή ασπρόμαυρο.

Παρακαλούμε να υποβάλετε τη συμμετοχή σας στο [email protected] μέχρι τις 15 Απριλίου 2017. Η Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας (FFC) θα επιλέξει το σχέδιο ή τα  σχέδια και στη συνέχεια θα ενημερώσει όλους τους υποψηφίους για την απόφασή της.

* Ιστορικό:

Η Γάζα βρίσκεται υπό ισραηλινό αποκλεισμό για την τελευταία δεκαετία,  κατά την οποία το Ισραήλ έχει επίσης πραγματοποιήσει αμέτρητες επιθέσεις εναντίον του πολιορκημένου πληθυσμού  μετατρέποντας τη ζωή των κατοίκων σε εφιάλτη και συνεχή αγώνα. Μέσω των Στολίσκων της Ελευθερίας και άλλων ναυτικών αποστολών έχουμε φέρει στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής τα δεινά και την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού της Γάζας.

Η Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας επιδιώκει όχι μόνο να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό, αλλά να δείξει αλληλεγγύη και να φέρει ένα μήνυμα ελπίδας στον παλαιστινιακό λαό. Με την υποστήριξη των γυναικών, των ανδρών, των μη κυβερνητικών οργανώσεων και των ομάδων της κοινωνίας των πολιτών θα το κάνουμε αυτό πραγματικότητα.

Η Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας αποτελείται από οργανώσεις και πρωτοβουλίες από πολλές χώρες της κοινωνίας των πολιτών. Προσπαθούμε δώ και χρόνια να σπάσουμε τον παράνομο και απάνθρωπο ισραηλινό αποκλεισμό της Γάζας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι ο αποκλεισμός να αρθεί και ο παλαιστινιακός λαός να ανακτήσει  πλήρως και παντού  τα δικαιώματά του.

Βοηθήστε στο να εξαπλωθεί παντού αυτό το μήνυμα!

Σε αλληλεγγύη,

Η Ομάδα του Καναδικού Πλοίου για τη Γάζα.

http://canadaboatgaza.org/

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Angela Z. Ioannidou
Angela Z. Ioannidou
We have to talk about liberating minds as well as liberating society. Angela Davis
Μετάβαση στο περιεχόμενο