10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στον Πειραιά, Πλατεία Κοραή, Τετάρτη 26/04 15:00

Η Χρυσή Αυγή στην προσπάθειά της να ανασυγκροτηθεί και να εκμεταλλευτεί το διεθνές κλίμα που τροφοδοτεί την ακροδεξιά, καλεί συγκέντρωση ρατσισμού και μισαλλοδοξίας στο Δημαρχείο Πειραιά, με αφορμή την συζήτηση που θα διεξαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο για την πολιτική στους πρόσφυγες.

Δε θα επιτρέψουμε στους φασίστες να αποδομήσουν την οποιαδήποτε αντιμετώπιση υπέρ των προσφύγων. Παρ’όλες τις κερδοσκοπικές τακτικές της ελεύθερης αγοράς γύρω από τις ΜΚΟ δε θα επιτρέψουμε την ακροδεξιά ακύρωσή τους αλλά θα ενισχύσουμε τις κατευθύνσεις αλληλεγγύης και προστασίας των προσφύγων.

Με οδηγό τις αντιφασιστικές νίκες του τελευταίου διαστήματος και επενδύοντας στην ευνοϊκή πολιτική περίοδο που παρουσιάζεται για τον ταξικό στρατόπεδο μας, επιβάλλεται να σταθούμε εμπόδιο στην προσπάθεια ανασύνταξης των σκυλιών των αφεντικών. Είναι χρέος του αντιφασιστικού ταξικού κινήματος να μην επιτρέψει στους φασίστες, ούτε αύριο στον Πειραιά, να καλλιεργήσουν το μίσος μεταξύ των φτωχών. Η τρομοκρατία που θα διεκδικήσουν να σπείρουν στις γειτονιές θα πέσει στο κενό και το πρόταγμα της ”αλληλεγγύης στους πρόσφυγες” θα κυριαρχήσει.

Με έναυσμα την αποφασιστικότητα μας και εκμεταλλευόμενοι την ευνοϊκή πολιτική περίοδο που παρουσιάζεται μπροστά μας θα τσακίσουμε τα τσιράκια των αφεντικών, θα φτάσουμε στην τελική Αντιφασιστική Νίκη και θα αγγίξουμε το όραμα της κοινωνίας της Ισότητας και της Αδερφοσύνης.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες

Αντιφασιστική Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στον Πειραιά, Πλατεία Κοραή, Τετάρτη 26 Απριλίου στις 3μμ.

Πηγή: ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

0
0
votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο