Ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ εμπρησμών ΑΤΜ στις 7/10

 

  Ο Σίμος αφού αρνήθηκε να σταματήσει σε τυχαίο έλεγχο, στις 3/5/10 στην περιοχή του Κεραμεικού, κυνηγήθηκε και πυροβολήθηκε πισώπλατα από το μπάτσο Παναγιώτη Μπόκο. Στη συνέχεια ο Μπόκος σε συνεργασία με τα υπόλοιπα γουρούνια που συμμετείχαν στη σύλληψή, ξυλοκόπησαν το σύντροφό μας όταν αυτός ήταν κάτω ήδη βαριά τραυματισμένος.

  Στη συνέχεια ο Σίμος νοσηλεύεται στο σφαγείο του ΚΑΤ φρουρούμενος από πάνοπλους σαδιστές της αστυνομίας, που τον προκαλούσαν και παρεμπόδιζαν την οικογένειά του κάθε φορά που τον επισκέπτονταν, λειτουργώντας σαν αλλαζονικοί κουμανταδόροι. Ακόμα και τη στιγμή του ακρωτηριασμού του ποδιού του μπατσοι δεν δίσταζαν να βρίσκονται μέσα στο χειρουργείο.

  Σε μια πόλη όπου ολοένα και αυξάνονται οι ένστολοι μισθοφόροι που περιπολούν και προστατεύουν την πλουτοκρατία και τα σύμβολά της, προσπαθώντας να καταστείλουν οποιαδήποτε αντίδραση ενάντια στο υπάρχον, πάντα κάποιοι θα αντιστέκονται ενάντια στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό που θέλουν να επιβάλλουν στις ζωές μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον αναρχικό Σίμο Σεϊσίδη

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον αναρχικό Άρη Σειρινίδη, ο οποίος δικάζεται για την συντροφική   στάση που κράτησε δίπλα στο διωκόμενο φίλο του Σίμο.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους 2 καταζητούμενους συντρόφους Μάριο Σεϊσίδη, Γρηγόρη Τσιρώνη

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

 

Πηγή: Athens IMC

Χρήστος Μπαϊραμίδης
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι. Telegram: Bairamidis

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο