Σεισμικές δονήσεις προκάλεσε η κατάθεση στο δικαστήριο του Ηλία Σταύρου, πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, κατά την 78η εβδομάδα της δίκης της ως εγκληματικής οργάνωσης. Η κατάθεσή του θα συνεχιστεί και την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς ο όγκος της μαρτυρίας του ήταν μεγάλος.

Είχαν προηγηθεί οι μάρτυρες Αλέξανδρος Ράπτης (μελετητής του Β’ ΠΠ από τα Γιάννενα), Μαρία Σιακαβάρα (σύζυγος του Σταύρου), Γιάννης Σουλιώτης (αστυνομικός συντάκτης της Καθημερινής), ενώ είχε επανέλθει και ο Ευάγγελος Ανδριανάκος, δήμαρχος Νεμέας, για να ολοκληρώσει την κατάθεσή του.

 

Μπουκουριάδα

Τη δυσκολία στην οποία βρίσκεται η συνήγορος Πανταζή, υπερασπίστρια του δήθεν μεταμελημένου Μπούκουρα, σχολίασε ο καλεσμένος του βιντεοχρονολογίου Τάκης Σαπουντζάκης, από την πολιτική αγωγή (υπόθεση ΠΑΜΕ). Σε αυτή απέδωσε τις ερωτήσεις της προς τον πρώην δήμαρχο Νεμέας, Ευ. Ανδριανόπουλο, κατά την 178η δικάσιμο.

Στο πλαίσιο της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει, ο Μπούκουρας έχει ζητήσει βεβαιώσεις από όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις ότι δεν κατηγορείται για βία, καθώς και από τα Δημοτικά Συμβούλια, ότι είχε καλή συμπεριφορά. Δυστυχώς για τον ίδιο, υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό από τους τσαμπουκάδες που έκανε τότε, στο πλαίσιο της βουλευτικής του δράσης με τη ΧΑ.

Σε κάποιο σημείο της εξέτασης, ο ίδιος ο Μπούκουρας, ο οποίος ήταν παρών, έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να λέει πως ο Ανδριανάκος έχασε τον δήμο Νεμέας εξαιτίας του. Ωστόσο αργότερα, όταν η Πρόεδρος του έδωσε την ευκαιρία να εξετάσει τον μάρτυρα, ο κατηγορούμενος δεν έκανε χρήση αυτού του προνομίου, δηλώνοντας πως θα μιλήσει στην απολογία του.

b2ap3_thumbnail_178-17.jpg

Βάνδαλοι της Δίωξης;

Ο επόμενος μάρτυρας, είναι μελετητής της ιστορίας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην περιοχή της Ηπείρου, και μάλιστα έχει καταθέσει πλήρη φάκελο με στοιχεία στον Γερμανό Γενικό Εισαγγελέα, ως προς το θέμα των οφειλόμενων Γερμανικών αποζημιώσεων. Ο κ. Ράπτης, ο οποίος αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο των Ιωαννίνων, απευθύνθηκε στην Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου μετά τη δολοφονία Φύσσα ώστε να παραδώσει το υλικό που ο ίδιος είχε συλλέξει για τη δράση της ΧΑ στα Ιωάννινα.

Η πρώτη εμφάνιση της ΧΑ έγινε το 2002, με τον βανδαλισμό ταφικών μνημείων στο Εβραϊκό νεκροταφείο του 5ου αιώνα, μνημείο της UNESCO. Όταν οι περίοικοι άκουσαν θόρυβο από το σπάσιμο των μνημείων, κάλεσαν την Αστυνομία. Προσήλθε όχημα της Ασφάλειας για να διαπιστώσει ότι οι βάνδαλοι ήταν ο Διευθυντής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, Γ. Ντοκουμές, μαζί με τρεις υφισταμένους του.

Η υπόθεση κουκουλώθηκε γρήγορα, με μία ένορκη διοικητική εξέταση που αρχειοθετήθηκε, χωρίς να υπάρξουν συνέπειες ή ερωτηματικά, πέρα από όσα διατυπώθηκαν δια του τοπικού Τύπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντοκουμές προήχθη και 15 χρόνια αργότερα, αποστρατεύτηκε ως ταξίαρχος με ευδόκιμο υπηρεσία.  Οι βανδαλισμοί συνεχίστηκαν, προκαλώντας ανησυχία στην τοπική κοινωνία και διοργάνωση συμβολικών δράσεων στήριξης της μικρής πλέον – μετά τον Β’ ΠΠ – Εβραϊκής κοινότητας των Ιωαννίνων.

b2ap3_thumbnail_178-77.jpg

Και διακρατικά προβλήματα

Η σβάστικα της Θούλης, οι κέλτικοι σταυροί, αλλά και συνθήματα υπέρ της ΧΑ, καταμαρτύρησαν την πολιτική ταυτότητα των βανδάλων. Αίσθηση προκάλεσε επίσης η αναφορά του κ. Ράπτη σε παγανιστική τελετή της ΧΑ με το αίμα χελώνας, αλλά και στο χειμερινό ηλιοστάσιο, κάτι που επανήλθε και στη συνέχεια από άλλους μάρτυρες.

Πέρα από τα συνήθη προβλήματα που δημιουργεί η ΧΑ, το 2009 στα Γιάννενα υπήρξε μία δράση της που θα μπορούσε να προκαλέσει διακρατικό επεισόδιο με την Αλβανία, υπό  την ηγεσία του Χρήστου Παππά, βουλευτή και υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ. Συγκεκριμένα, χρυσαυγίτες είχαν καταλάβει και αποκλείσει το συνοριακό  σταθμό προς την Αλβανία, μιλούσαν υπέρ της ανεξαρτησίας της Β. Ηπείρου και απειλούσαν ότι θα πάνε να καταλάβουν την Πρεμετή.

b2ap3_thumbnail_180-37.jpg

Άνοδος και πτώση ενός στελέχους

Ακολούθησε η Μ. Σιακαβάρα, κάτοικος Βέροιας, σύζυγος του Ηλία Σταύρου, πρώην μέλους της ΧΑ, δικηγόρου, και υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας. Περιέγραψε τη σχέση του συζύγου της με τη ΧΑ, από τα φοιτητικά του χρόνια (2004) μέχρι και την αποχώρησή του από το κόμμα το 2014, συμπεριλαμβάνοντας τις απειλές βίας που δέχονταν όταν αποφάσισε να φύγει, στις οποίες είχε αναφερθεί καταθέτοντας και ο Ράδης, ο αστυνομικών των ΥΑΤ που είχε καταθέσει μια εβδομάδα νωρίτερα. Αποκάλυψε επίσης εν τη ρύμη του λόγου ότι ο αδελφός του Ράδη, είναι ο ίδιος μέλος της ΧΑ.

Σε μία μάλλον πικάντικη νότα, η κα. Σιακαβάρα είπε στο δικαστήριο πως η ΧΑ «έριξε μία γυναίκα» στον Σταύρου, με την οποία ο ίδιος συνευρέθηκε πριν παντρευτούν. Όταν τον ρωτούσε γιατί ήθελε να φύγει από τη ΧΑ, της ανέφερε αυτό το περιστατικό ως εξήγηση, χωρίς να της δίνει άλλα στοιχεία. Της είπε μάλιστα πως θα τα ακούσει όλα στο δικαστήριο.

Σημείωσε πως όταν ο Σταύρου έχασε τη βουλευτική έδρα (καθώς τελικά το 2012 η έδρα πήγε από την Ημαθία στη Μαγνησία), ο Ηλίας Κασιδιάρης του πρότεινε να γίνει επιστημονικός συνεργάτης του Ζησιμόπουλου, στη Βουλή, κάτι το οποίο ο ίδιος δέχθηκε ευχαρίστως, εγκαταλείποντας την πρακτική του άσκηση για να το πράξει.

b2ap3_thumbnail_179-18.jpg

Απειλές και μηνύσεις

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, όταν ο σύζυγός της ενημέρωσε τη ΧΑ ότι θέλει να αποχωρήσει (το καλοκαίρι του 2013), άρχισαν να τον απειλούν, να διαδίδουν φήμες ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και να τον διαβάλουν. Η ίδια έγινε αποδέκτης κεκαλυμμένων απειλών τις οποίες επανέλαβε στο δικαστήριο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί μήνυση και αγωγή εκ μέρους του Σταύρου εναντίον των Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκου. Η μήνυση εκκρεμεί, ενώ στην αγωγή έγινε αποδεκτός ο ισχυρισμός πως η ΧΑ δεν έχει σχέση με την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

 

Εκβιασμοί, εκφοβισμοί, τσαμπουκάδες

Κατά την 179η δικάσιμο, ακούστηκε η μαρτυρία του δημοσιογράφου Γιάννη Σουλιώτη, ο οποίος ήταν εξαιρετικά συγκροτημένος στις απαντήσεις του, φέρνοντας την Πανταζή σε δύσκολη θέση, καθώς ένα σημαντικό σκέλος αφορούσε και τον πελάτη της, Ευ. Μπούκουρα.

Μεταξύ άλλων είχε κάνει ρεπορτάζ για απόπειρα εκφοβισμού από τον Μπούκουρα συνοδεία τάγματος φουσκωτών, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, με αφορμή μία άδεια λατομείου, αλλά και για τον εμπρησμό σπιτιού που ανήκε στην οικογένεια ενός γνωστού αριστερού.

Ο μάρτυρας έκανε λόγο για στρατιωτική ιεραρχία που δεν συναντάται σε πολιτικά κόμματα, για τμήματα πολιτοφυλακής, εξήγησε τον κοινό τρόπο δράσης, τη στόχευση σε συγκεκριμένα θύματα κλπ. Έθεσε όμως και τη διάσταση του οικονομικού οφέλους, εξηγώντας ότι η ΧΑ είχε ζώνες οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως ο Πειραιάς. Σύμφωνα με τον κ. Σαπουντζάκη, το οικονομικό όφελος δεν απαιτείται μεν από το βούλευμα για να υπάρξει καταδίκη, ωστόσο είναι ένα επιπλέον στοιχείο.

Προς επίρρωση αυτού, στο ακροατήριο ακούστηκε – μεταξύ άλλων – η περίπτωση ενός επιχειρηματία από την Κόρινθο, ο οποίος δεχόταν εκβιασμό για να παράσχει δωρεάν τρόφιμα στη ΧΑ ώστε να πραγματοποιήσει το «συσσίτιο για Έλληνες». Σε αντίθετη περίπτωση, θα του δημιουργούσαν πρόβλημα στην επιχείρησή του, είπε.

b2ap3_thumbnail_180-38.jpg

Σχέσεις ΧΑ-ΕΛΑΣ

Για την εσωτερική έρευνα της ΕΛΑΣ που κατέληξε στο να αποκαλυφθούν οι σχέσεις πολλών αστυνομικών με τη ΧΑ έκανε λόγο ο Σουλιώτης. Μίλησε επίσης για το κοινό μέτωπο ΧΑ – Αστυνομίας στο δρόμο, με την πρώτη να εφορμά μέσα από τις τάξεις της δεύτερης, όπως συνέβη στο Εφετείο το 2014, όταν χτύπησαν τους φωτογράφους.

Εξήγησε ακόμα ότι αυτή η σχέση εδράζεται στην πεποίθηση ότι η ΧΑ δεν χτυπά την Αστυνομία και πριν τη δολοφονία του Φύσσα, τη θεωρούσαν μη-εγκληματική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός Υπουργείου Δημόσιας Τάξης ή Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της καθημερινής βίας, της προερχόμενης από την ΧΑ.

Το εύλογο ερώτημα γιατί η εφημερίδα του είχε αναθέσει σε αστυνομικό και όχι σε πολιτικό συντάκτη την κάλυψη της ΧΑ, διατύπωσε ο κ. Σαπουντζάκης κατά την εξέταση του Σουλιώτη. Η λογική και αναμενόμενη απάντηση ήταν ότι υπήρχαν ποινικά αδικήματα.

Μία απάντηση με νόημα και προς πολλούς αποδέκτες έδωσε ο Σουλιώτης στον Ρουσσόπουλο, τον συνήγορο του Λαγού, όταν εκείνος ζήτησε απάντηση για τα fake news.

«Είναι θέμα αξιοπρέπειας, το μεροκάματο που βγάζει ο καθένας.»

b2ap3_thumbnail_179-7.jpg

Εμπλοκή Φύρερ

Μεταξύ των ερωτήσεων που τέθηκαν, προέκυψε ανάγλυφα το θέμα κατά πόσο υπάρχει εμπλοκή του Νίκου Μιχαλολιάκου στις ποινικές δράσεις της ΧΑ. Σχολιάζοντάς το, ο κ. Σαπουντζάκης τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να πει ότι τον είδε ή τον άκουσε να δίνει μία εντολή, εάν δεν ήταν μπροστά. Ωστόσο, σε μια στρατιωτική οργάνωση όπου τα πάντα γίνονται κατ’ εντολή και έγκριση ανωτέρων, δεν θα μπορούσε παρά να καταμερίζεται αυτή και στον αρχηγό της οργάνωσης. Κανείς δεν κατέθεσε ότι άκουσε τον Χίτλερ να διατάζει την εισβολή στην Αυστρία, ωστόσο όλοι ξέρουν πώς συνέβη αυτό, είπε ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής.

b2ap3_thumbnail_180-4.jpg

Εκ των έσω

Συγκλονιστική υπήρξε η κατάθεση του πρώην μέλους της ΧΑ Ηλία Σταύρου, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου (180η δικάσιμος), καθώς παρείχε στο ακροατήριο μια νέα ματιά στα εσωτερικά της εγκληματικής οργάνωσης, όχι από εικασίες και εξωτερικούς παρατηρητές, αλλά εκ των έσω.

Ο μάρτυρας δήλωσε ότι μόνος του προσέγγισε τη ΧΑ μόλις πήγε να σπουδάσει στη Νομική Θεσ/κης, καθώς εντασσόταν στον χώρο του εθνικοσοσιαλισμού από το λύκειο, με δική του πρωτοβουλία. Περιέγραψε πώς πέρασε σιγά σιγά από τις ομιλίες στα γραφεία και τη διανομή φυλλαδίων, σε ειδικά σεμινάρια για μέλη, υπό την εποπτία του Τσακίρη, μέλους του επταμελούς πολιτικού συμβουλίου της ΧΑ (απευθείας υπό τον Μιχαλολιάκο).

Συνέχισε ως δόκιμο μέλος (2009) κάτι που είχε διετή διάρκεια, την περίοδο που ο ίδιος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία. Έγινε πλήρες μέλος το 2011, σε μία τελετή ορκωμοσίας που έγινε στις 21.12.2011 (χειμερινό ηλιοστάσιο) στο όρος Φαλακρό της Δράμας, υπό τη σημαία του Γ’ Ράιχ. Δικαίως ο κ. Σαπουντζάκης διερωτήθηκε ποιο άλλο πολιτικό κόμμα ορκίζει τα μέλη του, πόσο μάλλον υπό τη σημαία του κατακτητή της Ελλάδας.

Ο Σταύρου ξεκίνησε να κάνει ιδεολογικές ομιλίες σε υποστηρικτές της ΧΑ σε όλη την Ελλάδα, ενώ ήταν και υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας στις εκλογές του 2012. Όπως είπε με νόημα, τα ψηφοδέλτια της ΧΑ έφευγαν σταυρωμένα με το όνομά του, δείχνοντας τη σαφή απόφαση του Μιχαλολιάκου υπέρ του. Καταμαρτύρησε πως υπήρχε γραμμή να αποφεύγουν τις αναφορές στον εθνικοσοσιαλισμό:

«… για τον εθνικοσοσιαλισμό. Δεν το λέμε δημόσια όμως, γιατί θεωρούνται από τους ηττημένους του Β’ Παγκοσμίου.»

b2ap3_thumbnail_180-17.jpg

Φυλή, αίμα

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε πως στις ομιλίες του ανέπτυσσε την ανωτερότητα της Ελληνικής φυλής, ενώ τόνισε πως ήταν ξεκάθαρα και συνειδητοποιημένα εθνικοσοσιαλιστής (ναζί). Διαχώρισε μάλιστα τους Ιταλούς φασίστες, τονίζοντας ότι εκείνοι μπορούν να αποδεχθούν έναν μιγά στις τάξεις τους ενώ οι εθνικοσοσιαλιστές ποτέ, επειδή βασίζονται στην καθαρότητα της λευκής φυλής. Και συνέχισε λέγοντας ότι γι’ αυτό επέλεξε να ενταχθεί στη ΧΑ, η οποία, δήλωσε, δεν είχε τη σημαία με τη σβάστικα στα γραφεία της, επειδή θα ήταν αυτοκτονικό.

Έδωσε μία ρεαλιστική εικόνα για το πώς διοχετεύτηκαν οι χιλιάδες υποστηρικτές που δεν ήταν μέλη, αλλά έσπευσαν να γεμίσουν τις τάξεις της ΧΑ από το 2012 και μετά, ως υποστήριξη των δράσεων που αποφάσιζαν οι πυρήνες. Εξήγησε επίσης γιατί η ΧΑ αποφάσισε να υιοθετήσει κάποια στιγμή τη γνωστή στολή (παραλλαγή, μπλουζάκι, καπέλο, αρβύλες) στις δράσεις της:

«Για να δίνουμε την εικόνα της ενότητας και τον στρατιωτικό, κατά κάποιο τρόπο, χαρακτήρα του κόμματος. Και για το φόβο από αντίπαλες πολιτικές ομάδες.»

b2ap3_thumbnail_180-8.jpg

Μίχος: «Τους γαμήσαμε»

Στο ερώτημα της Έδρας γιατί και πώς αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη ΧΑ, εξήγησε ότι ήταν κάτι που συνέβη σταδιακά, μετά την κάθοδό του στην Αθήνα ως επιστημονικός συνεργάτης της ΧΑ στη Βουλή. Συγκεκριμένα, είπε ότι διαπίστωσε εγκληματική δράση εν γνώσει της ηγεσίας, ενώ ήρθε και αντιμέτωπος με σκληρή κριτική από το φιλικό του περιβάλλον για τις τραμπούκικες δράσεις της ΧΑ.

Τόνισε ότι άκουσε τον Μίχο να λέει «Τους γαμήσαμε τα μουνιά» για το περιστατικό της Πάρου, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις καταθέσεις Τρούλου και Μαυρίδη. Παράλληλα άκουσε ως αυτήκοος μάρτυρας τον Τσακίρη, μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΧΑ, να δίνει εντολή για βίαιο περιστατικό με αλλοδαπούς που είχαν έρθει για μία γιορτή σλαβόφωνων στη Φλώρινα.

 

b2ap3_thumbnail_180-16.jpg

Βία: στη θεωρία ήταν εντάξει

Εύστοχη ήταν η ερώτηση του Αναπληρωτή Εισαγγελέα, ο οποίος ρώτησε τον μάρτυρα για την εγγενή βία του εθνικοσοσιαλισμού και πώς αυτό συνδυάζεται με την άρνηση της βίας που ο ίδιος δηλώνει ότι τον έστρεψε μακριά από τη ΧΑ. Όπως σχολίασε ο κ. Σαπουντζάκης, ο Σταύρου αφηγήθηκε ότι από την αφηρημένη θεωρία πέρασε ξαφνικά στην πραγματικότητα, η οποία άλλαξε τη γνώμη του για τη βία και τον ώθησε στην παραίτηση.

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξή του το 2014, υπήρξε ο ίδιος και η οικογένειά του αποδέκτες αυτής της βίας, από τη μέρα που έδωσε την επιστολή παραίτησής του στον Γερμενή για να την προωθήσει στον Μιχαλολιάκο. Είπε δε ότι αυτό τον εξώθησε στο να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας. Χαρακτηριστική ήταν η απειλή:

«Πρόσεχε τις κινήσεις σου, άνθρωποι είμαστε, ατυχήματα παθαίνουμε.»

b2ap3_thumbnail_180-21.jpg

Φακελώνουν κι εκβιάζουν

Ένα νέο στοιχείο που εισέφερε ο Σταύρου, ήταν το συστηματικό φακέλωμα των υποστηρικτών της ΧΑ από το κόμμα, ώστε αν χρειαστεί, να υπάρξει εκβίασή τους. Μίλησε για ηλεκτρονικό αρχείο που του έδειξε ο Τολιόπουλος, και στο οποίο υπήρχαν φωτογραφίες και στοιχεία βίαιης δράσης χρυσαυγιτών, αλλά παράλληλα και στοιχεία αντιεξουσιαστών τους οποίους η ΧΑ έθετε ως στόχους.

Πρόκειται για ένα στοιχείο που φωτίζει γιατί έγινε η επίθεση στον Παύλο Φύσσα πριν 4 χρόνια. Ανέφερε σχετικά με αυτό τον βανδαλισμό ενός καταστήματος στην Βέροια, επειδή ο γιος του ιδιοκτήτη (Βραχνής) ήταν αντιφασίστας.

Πριν αυτή την επίθεση, μόλις η τοπική οργάνωση είχε αποφασίσει να την πραγματοποιήσει, ο Σταύρου παρατήρησε δύο ανώτερα στελέχη της ΧΑ να κλειδώνονται στο γραφείο και να τηλεφωνούν στην Αθήνα για να ενημερώσουν ή ίσως και για να λάβουν έγκριση για τον βανδαλισμό που σκόπευαν να κάνουν.

Υπενθύμισε στο δικαστήριο ότι δεν είναι ο μοναδικός τον οποίο η ΧΑ συκοφάντησε, μιλώντας για τον Περίανδρο (Ανδρουτσόπουλο), τον Μπίμπο (πολιτευτή της ΧΑ στα Ιωάννινα) κλπ. Ενώ δεν έλειψε και η πικρή σπόντα για τα στελέχη της ΧΑ, όταν ο Σταύρου ρωτήθηκε σχετικά με τις ομιλίες που έβγαζε:

«Ποιος να πάει να μιλήσει; Οι περισσότεροι στη ΧΑ είναι αγράμματοι.»

 

Η Εκκλησία ως εργαλείο

Την οπορτουνιστική σχέση της ΧΑ με την Εκκλησία έθιξε καταθέτοντας ο Σταύρου, στηριζόμενος σε γραπτό υλικό που του είχαν δώσει στη διάρκεια σεμιναρίων, αλλά και σε συζητήσεις με στελέχη του πολιτικού συμβουλίου της ΧΑ, που έλεγαν πως θέλουν να είναι κοντά τους Μητροπολίτες και να χρησιμοποιούν τη θρησκεία. Χαρακτηριστικό είναι πως αναφέρονται σε «ιουδαιοχριστιανισμό».

b2ap3_thumbnail_180-22.jpg

Καμπάνια ενημέρωσης

Η δίκη συνεχίζεται με δικασίμους την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Στηρίξτε την καμπάνια ενημέρωσης που κάνει το παρατηρητήριο της δίκης, διαδώστε τα βίντεο και τα ηχητικά, παρακολουθήστε τους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων (twitter, facebook), βοηθήστε να αρθεί στην πράξη η σιωπή που έχουν επιβάλει τα μεγάλα ΜΜΕ.

Λεπτομέρειες για τη συνέχεια της δίκης της Χρυσής Αυγής μπορείτε να βλέπετε ζωντανά κάθε Παρασκευή (εφόσον έχουν προηγηθεί δικάσιμοι), λίγο μετά τις 9 μ.μ., στο βιντεοχρονολόγιο του OmniaTV.

Το αρχείο όλων των προηγούμενων εκπομπών, από την αρχή της δίκης μέχρι και τώρα, είναι προσβάσιμο μέσω του OmniaTV. Επισκεφθείτε επίσης τις σελίδες του Jail Golden Dawn και του παρατηρητηρίου Golden Dawn Watch.

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments