Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο, Παρασκευή 13/10, στις 6.30μμ, πλ. Δημαρχείου

Μέσα στο κλίμα πολιτικής αδυναμίας που έχει οδηγηθεί ο μηχανισμός της Χρυσής Αυγής από το αντιφασιστικό κίνημα, έχουν λάβει χώρα σπασμωδικές αντιδραστικές κινήσεις τραμπουκισμού από φασιστικές γκρούπες που δρουν αναγκαστικά εκτός του αστικού κέντρου της Αθήνας. Την 7η Σεπτεμβρίου μια μικρή ομάδα νεοναζί επανέλαβε δολοφονική επίθεση απέναντι σε δύο μετανάστες εργάτες, τραυματίζοντας τους σοβαρά, στην Γκορύτσα Ασπροπύργου. Επισημαίνουμε ότι οι επιθέσεις αυτές έχουν την πλήρη κάλυψη της Αστυνομίας και των ντόπιων μπάτσων, καθώς οι τραμπούκοι έχουν ταυτοποιηθεί και καταγγελθεί για πολλαπλές επιθέσεις, εντούτοις η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη. Στον Ασπρόπυργο το κίνημα έδωσε δυνατές μάχες στις 13/05 και 17/06, και θα συνεχίσει με άλλες νικηφόρες κατοχυρώνοντας την περιοχή ως αντιφασιστική και ασφαλή για τους εργάτες.

Οι περιφερειακές επιθέσεις από μικρές ομάδες νεοναζί, αποτελούν αποτέλεσμα της σφοδρής πίεσης και εκδίωξης που έχει επιφέρει το κίνημα στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση. Η Χρυσή Αυγή επιστρέφει με σταθερά βήματα στην περιθωριακή οργάνωση “νύχτας” και οι τυφλές επιθέσεις απελπισίας θα εμφανιστούν ξανά. Γι’ αυτό το λόγο το αντιφασιστικό ταξικό κίνημα οφείλει να παραμείνει σε επαγρύπνηση και να κλιμακώσει την δράση του με οργάνωση και αποφασιστικότητα.

Συνεχίζοντας τον μαχητικό αντιφασιστικό αγώνα με στόχο την απενεργοποίηση των γραφείων – γιαφκών της Χ.Α., η ΟΡ.Μ.Α. θα συμμετέχει με οργανωμένο μπλοκ στην αντιφασιστική συγκέντρωση την 13η Οκτωβρίου στον Ασπρόπυργο, στην πλατεία Δημαρχείου στις 6.30μμ.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο