Μπαγιάτικο δελτίο Παραπληροφόρησης 11/10/2011

 

 

καλησπέρα αθώα κουραμπιεδάκια του διαδικτύου.
Αυτό είναι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με ειδήσεις που προφανώς δεν θα τις ακούσετε αλλού.

==================

Ερωτηματικά προκάλεσε η επίθεση με γιαούρτια χτες το βράδυ του Υφυπουργού κου Καστανίδη εναντίων ανυποψίαστων θαμώνων Κινηματογράφου στην Λάρισα. Δεν υπήρξε ακόμα κάποια δήλωση του γραφείου τύπου του κου Καστανίδη. Κακές γλώσσες πάντως λένε ότι συγκεκριμένο γιαούρτι το φτιάχνει ένας ξάδελφος του στην Λάρισα και ότι ο Υφυπουργός μάλωσε με τον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου, αφού ο δεύτερος δεν του επέτρεπε να διαφημίσει το προϊόν εντός της αίθουσας του κινηματογράφου.

=================

Φρίκη προκάλεσε το σκάνδαλο με τα ελαττωματικά συστήματα πυρασφάλειας της βουλής, όπως και ο ελλιπής αντιπυρικός σχεδιασμός του κτηρίου. Πιο συγκεκριμένα αγανακτισμένος ο επιθεωρητής της πυροσβεστικής δήλωσε, “Ακόμα μια φορά να ξεχαστεί το χαμάμ το βράδυ ανοιχτό, και θα αρπάξει φωτιά το μπουρδέλο… φτιάξτε επιτέλους τον θερμοστάτη”
Ο Τεχνικός ασφαλείας του κτηρίου της Βουλής δεσμεύτηκε ότι το χαμάμ θα παραμείνει κλειστό μέχρι να φτιαχτεί ο θερμοστάτης προσθέτοντας, “Δεν θα θέλαμε άλλωστε να ζωντανέψουμε τον εφιάλτη μιας καμένης βουλής… ο κόσμος δεν θα άντεχε κάτι τέτοιο”

================

Με την σύμφωνη απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, από πρώτη Νοεμβρίου θα παραδοθούν σε όλα τα σώματα ασφαλείας ειδικές στολές από ειδικό αλεξίσφαιρο δερμάτινο ύφασμα στο ροζ χρώμα που προβλέπει η κοινοτική οδηγία.
Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης κος Παπουτσής απάντησε πως “Το ροζ επιλέχθηκε από ειδική επιτροπή στην Ολλανδία, αφού βάση έρευνας ψυχολόγων είναι ένα χρώμα που απωθεί την επιθετικότητα, και φτιάχνει την διάθεση”.

Το δέρμα θεωρήθηκε ότι είναι πολύ βαρύ για τις γυναίκες που υπηρετούν στο σώμα και έτσι προτιμήθηκε μια εκδοχή με ειδικό Αλεξίσφαιρο Λατέξ, πράγμα που ενώ αυξάνει γεωμετρικά την ασφάλεια και την λειτουργικότητα της στολής, δυστυχώς θα αναγκάσει της γυναίκες που Υπηρετούν στο Σώμα, να προσέχουν τα Εσώρουχα που θα φορούν από μέσα, για λόγους ευπρέπειας.

Ειδικές επεκτάσεις θα υπάρξουν στις Μονάδες ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, και Δέλτα, αφού θα αλλαχθούν και τα κράνη και οι αντιασφυξιογόνες μάσκες με πολύ καλύτερης τεχνολογίας εξοπλισμό χρώματος ροζ.

Συγκεκριμένα:

1)Το κράνος θα είναι Ροζ Foul Face με ενσωματωμένη μπροστά την αντιασφυξιογόνα μάσκα, ενώ στα αριστερά και στα δεξιά του κράνους θα υπάρχουν ή καινούριες τριγωνικές κεραίες που όπως λένε οι σχεδιαστές μοιάζουν πολύ με ροζ αφτιά νυχτερίδας.

2)Ροζ θα είναι και ο υπόλοιπος εξοπλισμός, όπως γκλοπ και το όπλο των αστυνομικών.

Μικρές αντιδράσεις υπήρξαν από τα σωματεία των εργαζομένων κυρίως για την αεροδυναμική των αφτιών.

================

Πανικό προκάλεσε στα μέλη της κυβέρνησης και σε αρκετούς φορείς η 24ωρη απεργεία πιλότων Ελικοπτέρων της πολιτκής και πολεμικής αεροπορίας. Πιο συγκεκριμένα μέσα στα έκτακτα μέτρα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Ζάπειο στο υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία και άρματα του Στρατού.
Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασία μεταξύ του ΛΑΟΣ και του ΚΚΕ που αποφάσισαν να διοργανώσουν από κοινού συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Συνταγμα με αίτημα να παραιτηθεί εδώ και τώρα η Κυβέρνηση, παράλληλα η νεολαία της Χρυσής Αυγής, μαζί με οργανώσεις Μεταναστών και προσφύγων, πραγματοποιούν πορεία προς το Ζάπειο, κατά της αστυνομικής βίας, και της στρατιώτικής παρουσίας.
το Αντιεξουσιαστικό κίνημα και Πρωτοβάθμεια σωματεία αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στις αντικυβερνητικές διαμαρτηρίες γιατί όπως γράφει η ανακοίνωση “Τέτοιες ενέργειες αποτέλουν προβοκάτσια, αφού οι συνθήκες δεν έχουν ωριμάσει ακόμα για την μεγάλη λαική επανάσταση.”

================

Αυτό που μόλις ακούσατε ήταν το μεσημεριανό δελτίο παραπληροφόρησης του Omnia TV
Αν κάποιος κατάφερε να φτερνηστεί κατα την διάρκεια του δελτίου τότε γείτσες

οι υπολοιποι τον πούλο.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο