Ρατσιστική και ψευδής είδηση από κανάλι των Χανιών

Πριν λίγο έγινε στην Καλιθέα Ρεθύμνου ένα τραγικό περιστατικό για λόγους ερωτικού πάθους ανάμεσα σε ντόπιους με αποτέλεσμα ένα νεκρό, προς το παρόν.

Παρ’ όλο που στο συγκεκριμένο γεγονός δεν υπήρχε καμία σχέση, το κανάλι ΚΥΔΩΝ μετέδωσε πως “πρόκειται για συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς, και είναι φυσικό να έχουμε τέτοια, συμβαίνουν συνέχεια με αλλοδαπούς”.

Πριν λίγο όμως ρεθυμνιώτισσα δημοσιογράφος, σε άλλο κανάλι, που βρίσκεται στον τόπο της τραγικού συμβάντος μετέδωσε τεκμηριωμένα πως πρόκειται για αυτοκτονία και συμπλοκή ανάμεσα σε Ρεθυμνιώτες στο σπίτι μιας κοπέλας

Το ΚΥΔΩΝ λοιπόν – σχεδόν πριν καν αρχίσει το δελτίο του και χωρίς διασταύρωση – βιάστηκε να προβάλλει μια ψευδή είδηση και να παραπληροφορήσει, ενώ συνόδευσε την ψευδή είδηση με ρατσιστικά σχόλια για το γεγονός.

Σε μια εποχή που ο εθνικός κορμός ακονίζει τα μαχαίρια του, η δεξιά και η άκρα δεξιά της δημοσιογραφίας κάνει καλά τη δουλειά της. Χιλιάδες τηλεθεατές άκουσαν στον ΚΥΔΩΝ ψέμματα για αλλοδαπούς εγκληματίες, ρατσιστικά ψέμματα, σε μια πόλη που τα εγκλήματα τα κάνει η τοπική μαφία και οι πέτσακες με την ανοχή των “πολιτών”.

Δυστυχώς και αυτή η δημοσιοφραφική αλητεία θα μείνει ατιμώρητη.

Πηγή: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1340682

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο