Μερικά ακτιβιστικά Anonymous Operations

 


Anonymous – #Op Feed The Poor πρόκειται για μια μάζωξη ατόμων οπού μέσα από αυτό το Facebook page θα οργανώνουν events για συσίτια σε απόρους. Λειτουργεί σαν μία international σελίδα, όμως στα αριστερά, εκεί που λέει Discussions, μπορεί ο καθένας να οργανώσει κάτι για το μέρος που ζεί στην δική του γλώσσα.


#Op Safe Animals Το Safe Animals, είναι μια φιλοζωική δράση οπού προσπαθεί και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να διαγράψει από το Facebook (για την ώρα) αρκετούς ανθρώπους που κακοποιούν ζωάκια η που έστω προωθούν την κακοποίηση των ζώων μέσω τον φωτογραφιών που ανεβάζουν, βίντεο ή και διάφορα events που ετοιμάζονται εις βάρος των ζώων. 

#Op SafeKids Το Safe Kids, είναι μια ανθρωπιστική δράση οπού προσπαθεί και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να διαγράψει από το Facebook (για την ώρα) αρκετούς ανθρώπους που κακοποιούν παιδιά η που έστω προωθούν την κακοποίηση των παιδιών μέσω τον φωτογραφιών που ανεβάζουν, βίντεο ή και διάφορα events που ετοιμάζονται εις βάρος των παιδιών. 


Σημείωση, αυτά τα Operations, λειτουργούν στο Facebook ως μία ανθρωπιστική και ακτιβιστική προσπάθεια. Το κάθε Operation, είναι η ιδέα ενός Ανώνυμου που παίρνει σάρκα και οστά. Σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει το γενικό σύνολο των Anonymous (όπως και κάθε operation, video, photo και ανακοίνωση) και δεν υπάρχει κανένας αντιπρόσωπος.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο