Συνεχίζουν την απεργία πείνας Μαζιώτης και Γουρνάς

Με αφορμή την απεργία πείνας, την οποία ξεκίνησαν στις 9 Οκτωβρίου και συνεχίζουν μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, ο Νίκος Μαζιώτης και ο Κώστας Γουρνάς με κείμενό τους στην «Ε» αναφέρουν:

«Από το Σάββατο 9 Οκτώβρη έχουμε ξεκινήσει απεργία πείνας με στόχο να εγκριθεί το αίτημα του πολιτικού κρατούμενου Κώστα Γουρνά για να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και να έχει ελεύθερο επισκεπτήριο με τα δύο ανήλικα παιδιά του χωρίς διαχωριστικό μέσο».

«Η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών του υπουργείου Δικαιοσύνης, σε μια επίδειξη ισχύος, αποστέλλει απορριπτική απάντηση στο αίτημα μεταγωγής, στις φυλακές Τρικάλων. Με την κίνηση αυτή του υπουργείου απειλείται άμεσα η επιστροφή του συντρόφου Γουρνά στις φυλακές Τρικάλων εν μέσω απεργίας πείνας».

«Εμείς ως μέλη του Επαναστατικού Αγώνα που δε σταματήσαμε ούτε στιγμή να πολεμάμε το οικονομικό και πολιτικό καθεστώς, είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουμε την απεργία πείνας μέχρι και την ικανοποίηση των αιτημάτων. Αν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι νομίζουν ότι μια απορριπτική απάντηση μπορεί να μας κάμψει το ηθικό ή ότι η κατάσταση αιχμαλωσίας μάς έχει κάνει αδύναμους, τότε αυταπατώνται. Αγώνας μέχρι τέλους, το δίκιο είναι με το μέρος μας».

Πολιτικοί κρατούμενοι Κώστας Γουρνάς και Νίκος Μαζιώτης, Μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

*Από τις 9 Οκτωβρίου έχουν ξεκινήσει αποχή συσσιτίου δύο κρατούμενοι της Δ1 πτέρυγας των φυλακών Τρικάλων και από τις 15 Οκτωβρίου τέσσερις κρατούμενοι της ΣΤ’ Κορυδαλλού έχουν κατεβεί σε απεργία πείνας συμπαραστεκόμενοι στα αιτήματα του Κώστα Γουρνά.
Κ.ΚΑΤ.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο