Τα “περίφημα στοιχεία” του Ριζοσπάστη !!!!

 

(στο παρακάτω κείμενο που δημοσιεύεται αυτούσιο έχουν παρεμληθεί δικές μας φράσεις με κόκκινα γράμματα)

Συγκεκριμένα:

Στην οδό Βουκουρεστίου και ενώ η περιφρούρηση της διαδήλωσης επιχειρεί να απωθήσει τους κουκουλοφόρους, τη στιγμή που οπισθοχωρεί, εμφανίζονται μέσα από στοά πέντε άνδρες που φορούν σιδερογροθιές που αρπάζουν διαδηλωτή και τον ξυλοκοπούν με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικά κατάγματα.

Αυτό είναι ψέμα ! Στη Βουκουρεστίου είναι μπαστακωμένη μια εικοσαριά ασφαλήτες με πολιτικά, ειδικά από την ώρα που κατέβηκαν οι διαδηλωτές του μαύρου μπλοκ από τα Προπύλαια. Εκεί έμειναν περιπου 2 ώρες, όπως και οι ασφαλήτες που τους κοζάριζαν, είχαν μάλιστα θέμα με τον καφέ τους. Για να μην καρφωνονται, είχαν βάλει όλους τους καφέδες μαζί πάνω σε ένα μεταλικό κουτί και κάθε τόσο ξέκοβε κάποιος και πήγαινε και έπινε. Επίσης, στη Βουκουρεστίου την προηγούμενη μέρα είχαν σπαστεί μαγαζιά και μερικά ήταν κλεισμένα πρόχειρα με λαμαρίνες. Η Βουκουρεστίου ήταν υπό την άμεση επίβλεψη αρκετών μπάτσων όλη την ημέρα και φυσικά είδαν το μπουλούκι κνιτών που κατέβηκε από την Πανεπιστημίου για να χτυπήσει διαδηλωτές στην αρχή της Σταδίου

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μία ομάδα από 180 – 200 κουκουλοφόρων με εξοπλισμό μπήκαν στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι», που βρίσκεται Λ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου (σ.σ. απέναντι από το κτίριο της ΓΑΔΑ. Αραγε είναι τυχαίο;). Αυτά τα άτομα κατέβηκαν στο σταθμό στο Μοναστηράκι και κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα μέσω της οδού Ερμού, όπου και μπλέχτηκαν με άλλες ομάδες που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.

Κι αυτό βρωμάει ψέμα από μακριά ! Και μόνο ο αριθμός τόσων ανθρώπων χρειάζεται τουλάχιστον 3 βαγόνια ενός συρμού αν όχι περισσότερο. Δεν γράφουν όμως τι εννοούν “εξοπλισμό”.

Μεταξύ 12 με 2 το βράδυ της Πέμπτης στο κτίριο της ΓΑΔΑ κουκουλοφόροι μαζί με αστυνομικούς είχαν μαζευτεί και πανηγύριζαν με φράσεις όπως: «τους κάψαμε, τους κάψαμε…». Μήπως εννοούσαν τους διαδηλωτές, που, την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, κουκουλοφόροι και άλλοι φώναζαν: «κάψτε τους, κάψτε τους»;

Κι αυτή η πληροφορία, όπως και η προηγούμενη, είναι αστήρικτη στις λεπτομέρειες, χωρίς όμως να αποκλείει και αλήθεια. Η διάρκεια όμως, 12-2, “καρφώνει” άσχημα. Ηταν μέσα στο κτίριο ή στο δρόμο και ποιόν??? Αν ήταν μέσα τότε είναι απόδειξη πως μέλη του ΚΚΕ συναλλάσονται με μπάτσους, αν ήταν στο δρόμο προφανώς μιλάμε για πάρτυ που όλο και κάποιος ακόμα θα άκουγε, αλλά ακόμα δεν εμφανίστηκε κανείς.

alt

Eurokinissi

Τον ένα πυροσβεστήρα μετά τον άλλο άδειασαν στα μούτρα των διαδηλωτών δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα Ετσι όμως γλίτωσαν ξυλοδαρμούς, είναι μέσο ανάσχεσης

Λίγο πριν την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στο Σύνταγμα, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε στενό μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου κοντά στο Σύνταγμα, άτομα που φορούσαν αστυνομικές στολές μπήκαν σε στοά. Λίγη ώρα αργότερα βγήκαν από τη στοά φορώντας μαύρες φόρμες και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα.

Αίολο επιχείρημα χωρίς στοιχεία. Ποιά στοά?? Υπάρχουν 8-9 στοές μεταξύ των δύο δρόμων.

 

 

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στα Προπύλαια, σχηματισμοί κουκουλοφόρων έπαιρναν οδηγίες από αστυνομικό.

Αριθμό είχε ο αστυνομικός ?? Χαρακτηριστικά??στολή ??? Κάτι???

Τέτοιες μαρτυρίες υπάρχουν δεκάδες και ώρα με την ώρα αυξάνουν. Και επιβεβαιώνουν το πώς στήθηκε η προβοκάτσια σε βάρος της διαδήλωσης. Επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά τις διασυνδέσεις θυλάκων της αστυνομίας με συγκεκριμένες ομάδες, που δρουν ακόμα και δολοφονικά σε βάρος του λαϊκού κινήματος.

Τα ίδια είχε πει και η Παπαρήγα στη συνέντευξη που έδωσε στο Mega την ίδια μέρα, είπε για παραπάνω στοιχεία μόνο που δεν γράφτηκε κάτι παραπάνω από όσα είπε…Ακόμη, δεν προσκομίστηκε κανένα οπτικό στοιχείο σε όσα γράφτηκαν

alt

Ο κουστουμαρισμένος στο κέντρο της φωτογραφίας διαδηλώνει με το μπλοκ του “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”…

alt

…ο ίδιος φτάνει μπροστά από την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και χαμογελά προς το μπλοκ του “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” και τους προβοκάτορες που είναι μέσα σε αυτό…

alt

… και μετά από λίγο ο κουστουμαρισμένος έχει γίνει ένα με τους προβοκάτορες!

 

 

Για τις τρεις φωτογραφίες, προφανώς έχουν μπερδέψει τα πάντα ! Ενας διαδηλωτής με κουστούμι πράγματι ήταν μεταξύ μελών του μαύρου μπλοκ αλλά την προηγούμενη μέρα, αυτός εδώ μάλλον είναι κάποιος διαδηλωτής που δεν συμμετείχε σε διαπραγματεύσεις ή επεισόδια και βρέθηκε εκεί τυχαία


 

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6506840&publDate=22/10/2011

 

Το πράγμα δεν σταματάει σε ενα δημοσίευμα. Η χοντροκεφαλιά μερικών στον Περισσό έφτασε να κατηγορεί το κίνημα “δεν πληρώνω” σαν χώρος που προσέφερε κάλυψη στα επεισόδια. Αν και το κίνημα δημοσίευσε video που καταρίπτει τα αστεία επιχειρήματα της εξουσίας των ΚΝΑΤ, επανήλθαν με νεώτερο δημοσίευμα του Ριζοσπάστη και γράφουν:

 

Η αποκάλυψη είναι πλήρης για το ποιος παρέχει πολύμορφη κάλυψη στους κάθε είδους προβοκάτορες που δρουν εντεταλμένα ενάντια στο κίνημα και την Πέμπτη επιτέθηκαν με δολοφονικό τρόπο στο ΠΑΜΕ. Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα, κάνουν λόγο για «ροπαλοφορούσες αλυσίδες του ΠΑΜΕ» εξαιτίας των οποίων καταγράφηκε «μια χαμένη ευκαιρία σύγκρουσης και νίκης του λαϊκού κινήματος».

Μετά απ’ όλα αυτά, και για να πιστοποιήσουν το ρόλο τους, σημειώνουν ότι «οι διθύραμβοι των καθεστωτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την “υπεύθυνη” και “αποφασιστική” στάση του ΠΑΜΕ στόχο έχουν να ενισχύσουν τις τάση υποταγής του εργατικού κινήματος στη νομιμότητα όποια και αν είναι αυτή» και επαναλαμβάνουν τη συμμετοχή τους στο «Συντονισμό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και κινήσεων», στην οποία συμμετέχει το ΝΑΡ και άλλες οργανώσεις της αυτοαποκαλούμενης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6506525&publDate=22/10/2011

Και να φανταστεί κανείς πως το ΝΑΡ και η Αντάρσυα βγάλανε ανακοίνωση υπερ του ΠΑΜΕ !!!

Βοήθεια μας ψεκάζουνε !

Μέσα σε όλα εμφανίστηκε και διαροή της ΕΥΠ σε ιστοσελίδες 3 μέρες πριν της 20/10, που χρησιμοποιήθηκε από το ΚΚΕ !

Ο ανεκδιήγητος Χαρδαβέλλας έγραφε 

Οι πληροφορίες που έχουν φθάσει στην ΕΥΠ και από εκεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για την Πέμπτη, οπότε διεξάγεται στη Βουλή η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, είναι συγκεκριμένες:

Από τις 10 το πρωί σταδιακή περικύκλωση της Βουλής από δυνάμεις αποφασισμένων διαδηλωτών.

Η οργάνωση γίνεται κυρίως από το ΠΑΜΕ, το οποίο θα κατεβάσει τις δυνάμεις του προς την πλευρά του Άγνωστου Στρατιώτη αλλά και της Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι εκεί που θα παρατάσσονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μια ώρα αργότερα, σε πέντε διαφορετικά σημεία της Αθήνας (Πολυτεχνείο και περιοχή Ομόνοιας, παρυφές Νεάπολης και Λυκαβηττού, πλατεία Κουμουνδούρου, μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο προς Ηρώδου Αττικού και Πεδίον Άρεως, στον κόμβο Πατησίων και λεωφόρου Αλεξάνδρας) εμφάνιση των πρώτων ομάδων κρούσης, από κουκουλοφόρους που θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν επεισόδια (κάψιμο αυτοκινήτων, επιθέσεις σε καταστήματα και τράπεζες), ώστε να αναγκάσουν σε διασπορά τις κύριες αστυνομικές δυνάμεις που θα περιφρουρούν τη Βουλή.

Μεταξύ 12:00 και 13:00 προσπάθεια των ομάδων κρούσεις των διαδηλωτών στο Σύνταγμα, να περάσουν τα φράγματα των αστυνομικών (τα πλαστικά τοιχώματα και τα παρατεταγμένα σε τρεις σειρές άμυνας ΜΑΤ) και να εισβάλουν στη Βουλή για να διακόψουν τη συνεδρίασή της.

Θυμίζουμε πως το newsbomb μαζί με μερικά κουτσομπολίστικα site ανήκουν στον Γιαννόπουλο, γιό του βιομήχανου της ΒΙΑΝΕΞ !!

Ακόμη, το ΚΚΕ στοχοποίησε και το indymedia !

Σε άλλο άρθρο γράφουν:

Οργίασαν και συνεχίζουν να οργιάζουν οι παρακρατικοί και οι προβοκάτορες ενάντια στο ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ. Μέρες πριν την απεργία αλλά και λίγες ώρες πριν το δολοφονικό τους χτύπημα προετοιμάζοντάς το, φυτιλιάζοντας το κλίμα. Το ίδιο στη διάρκειά του και αργότερα.

Δεν αναγράφεται η ιστοσελίδα αλλά η εικόνα που παρατίθεται είναι από τις δημοσιεύσεις του μέσου.

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6506915&publDate=22/10/2011

Φυσικά το πράγμα είναι ολοφάνερo που πάει:

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης των καταγγελιών της γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, περί διασύνδεσης με την αστυνομία των ομάδων που επιτέθηκαν σε μέλη του ΠΑΜΕ, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου.

Η εισαγγελέας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή. Από τη μεριά του, το ΚΚΕ δηλώνει ότι διαθέτει ενδείξεις και στοιχεία για υπόγειες σχέσεις της ΕΛ.ΑΣ. με τα άτομα που προκάλεσαν τα επεισόδια.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=320198

Θα πάει το ΚΚΕ στον εισαγγελέα και θα καρφώσει τους πάντες, βάζοντας χέρι για τα καλά στο κίνημα και μανιπουλάροντάς το καλύτερα και από την εξουσία !!!!!!

(Φαίνεται πως γι αυτό το ΛΑΟΣ συνεχάρει την Παπαρήγα…..)

 

 

Μερικά απλά στοιχεία ακόμη:

-Στις 20/10, το ΚΚΕ άρχισε να συγκεντρώνει κόσμο από τις 9 το πρωί. Το σκηνικό απλό, σειρές περιφρούρησης αριστερά, δεξιά και μπροστά στην Αμαλίας, κόσμος κάθε ηλικίας και ο ήλιος αδυσώπητος. Πολλοί δεν άντεξαν, άλλοι για προσωπική ανάγκη, άλλοι από κούραση, άλλοι για λίγο νερό και κάτι φαγώσιμο, άρχισαν να μετακινούνται μέσα έξω από τις αλυσίδες. Τα ΚΝΑΤ είχαν θέμα, άλλαζαν κάθε τόσο τις αλυσίδες, έφτασαν να κάνουν μέχρι και ένα μεγάλο ΠΙ στη μέση της Αμαλίας ή να κάνουν αλυσίδες κάθετες μεταξύ τους. ¨Ολα αυτά δεν γίνονται αυτόματα, διάφοροι στρατηγοί και βιγλάτορες φρόντιζαν.

 

-Στην αρχή ακούγονταν συνθήματα, αργότερα όμως ήρθε η κούραση και ο κόσμος απλά περίμενε σιωπηλα. Οι διαδηλωτές ήταν πολλοί και δεν ήταν μόνο του ΚΚΕ. Εβλεπε κανείς πλήθος ανθρώπων και ηλικιών όπως και ομάδων που φρόντιζαν να προγκάνε οι κνίτες κάθε τόσο. Τότε αφήσανε να κινηθούν μετανάστες που πουλάγανε νερά και τυχαία (!!) βρεθηκαν και μερικοί πάγκοι με σουβλάκια στην αρχή της Αμαλίας.

 

-Ψαξαμε να βρούμε ποιοί καλούσαν στα Προπύλαια, που αργότερα κατηγορήθηκαν σαν άνθρωποι της ασφάλειας.

Σϋμφωνα με το ημερολόγιο του indymedia και το kinimatorma:

-ΠΕΜΠΤΗ 20 Οκτώβρη 10:00π.μ.
Συγκέντρωση ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
Μαθητές/
Φοιτητές/Εκπαιδευτικοί
48+ ΩΡΕΣ
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

 

Ο Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών καλεί τα μέλη του και όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στα πανεργατικά συλλαλητήρια και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, σε όλες τις πόλεις της χώρας, στο πλαίσιο της 48ωρης γενικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη 19 και για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.
Προσυγκέντρωση του ΣΜΕΔ για την απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης 20/10 στην πλατεία Συντάγματος
11 π.μ.
Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Πανεπιστημίου),
μπροστά στο πανό του Συλλόγου

 

Συνέλευση αναρχικών για την κοινωνική αυτοδιεύθυνση

 

-Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων

 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι “μπάτσοι κουκουλοφόροι αναρχοφασίστες” κατά τον Περισσό????

Μαθητές, εκπαιδευτικοί, μεταφραστές και αυτόνομες ομάδες είναι εχθροί για το εργατικό κίνημα???

 

 

Για να μην ξεχνιόμαστε

-Προηγήθηκε συναλλαγή του ΚΚΕ με την εξουσία

-Το ΚΚΕ μισεί κάθε άλλο κόμα-παράταξη-ομάδα

-Οι κνίτες επιτέθηκαν όχι μόνο σε αναρχικούς αλλά σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί, με κουκούλα ή χωρίς

-Ο νεκρός αγωνιστής δεν ήταν τίποτα για το ΚΚΕ, στην αρχή έφαγε πέτρα, μετά τα αλλάξανε, ακόμη δεν μπορούν να διαμορφώσουν θέση για ένα νεκρό που ήταν στο ΠΑΜΕ, αλλά κυρίως ήταν  άνεργος!!! Ενας από μας .

-Με το καφρηλήκι των δηλώσεων, όπως το περιέγραψε η “Κόντρα”, το ΚΚΕ αντέστρεψε την πραγματικότητα και εμφανίζει τα γεγονότα με ένα θεόστραβο τρόπο. Κάποια πολιτικά λαμόγια της αριστεράς ήδη συμπαρατάχθηκαν με ανακοινώσεις υπέρ του ΚΚΕ. Το πράγμα έδεσε, κάθε φορά που ο Συριζα και η Αντάρσυα θα θέλουν να πάνε σε διαδήλωση που είναι και το ΚΚΕ, θα του ζητάνε την άδεια, οι γελοίοι !!!!

-Ο στόχος του ΚΚΕ δεν είναι καμία επανάσταση, αλλά η διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασής του μέσα στο κυνοβούλιο, με τις μπόλικες επιχορηγήσεις και ορθάνοιχτες αγκάλες σε κάθε πολιτικό μεσία που θα φανεί.

-Υπάρχει λοιπόν ένας διαχωρισμός ανάμεσα στους καθεστωτικούς πολιτικούς και τις ομάδες της αριστεράς. Οι πολλοί είναι με το ΚΚΕ, από ανάγκη και πολιτική μετριότητα. Τρία-τέσσερα μικρά κόμματα τήρησαν τις αναλογίες και δεν ξεπουλήθηκαν στη σταλινική βλακεία του Περισσού, ξέροντας πως μια μέρα αυτό θα αποτιμηθεί.

-Οι αναρχικοί, ένα σύμπλεγμα οργανώσεων, ομάδων, με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες δεν έχουν εκδώσει ανακοινώσεις για το ζήτημα ακόμα, οι περισσότεροι.  Στις συγκρούσεις συμμετείχαν μερικές ομάδες που δεν ήταν οργανωμένες, ενώ οι περισσότεροι δεν συμμετείχαν καν.   Αν και οι θέσεις των περισσότερων είναι γνωστές, είναι και τόσες πολλές !   Για άλλη μια φορά πληρώθηκε το αντίτιμο του πολιτικού λάθους. Οι αναρχικοί δεν έπρεπε να εμπλακούν με τους κνίτες, όχι γιατί είχαν λάθος εκτίμηση αλλά γιατί οι κνίτες δεν διστάζουν να πετάνε και χειροβομβίδες ακόμη, όπως έγινε στο παρελθόν, πολύ δε περισσότερο τώρα που παίζεται το πατρονάρισμα όλου του εργατικού κινήματος και το μάντρωμα κάθε εργατικής διεκδίκησης. Η εξουσία έχει συμβόλαιο με το ΚΚΕ, επεκτάσιμο προς την υπόλοιπη αριστερά, αυτό έπρεπε να συνυπολογιστεί την ώρα που θα άρχιζε η σύγκρουση.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο