10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Ηχητικό ντοκουμέντο – Απεργοί πείνας μιλούν μέσα από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Αθήνα 6/04/2013

ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Γύρω στις δύο χιλιάδες μετανάστες προχώρησαν από το Σάββατο 6 Απρίλη σε μαζική απεργία πείνας διεκδικώντας την ελευθερία τους.
Η παρατεταμένη κράτηση χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στα κολαστήρια-στρατόπεδα συγκέντρωσης , τα σύγχρονα Νταχάου, που άνοιξε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας μετά τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ έχει προκαλέσει ένα κύμα αγανάκτησης για τις άθλιες συνθήκες κράτησης, το χυδαίο ρατσισμό των αστυνομικών οργάνων, τη κακομεταχείριση και τα βασανιστήρια. Πάνω από ενενήντα χιλιάδες μετανάστες εντοπίστηκαν με βάση το χρώμα τους και προσήχθησαν στα κρατητήρια με διαδικασίες που θυμίζουν την ίδια μέθοδο που ακολούθησε ο Χίτλερ για να εκκαθαρίσει τους εβραίους. Χωρίς χαρτιά βρέθηκαν και κρατήθηκαν πέντε χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες. Ανάμεσα τους πολλοί που δικαιούνται ασύλου πέραν πάσης αμφιβολίας.
Η ίδια κατάσταση υπάρχει σε πολλά αστυνομικά τμήματα που έχουν μετατραπεί σε απάνθρωπους χώρους κακομεταχείρησης και οργιαστικής ρατσιστικής επίδειξης απανθρωπιάς από αστυνομικά όργανα. Ούτε μία από τις καταγγελίες για ρατσιστική μεταχείριση δεν οδήγησε σε τιμωρία αστυνομικού αφού η συγκάλυψη των υποθέσεων είναι πάγια τακτική του Δένδια και της ΕΛΑΣ.
Χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες υποφέρουν εξ αιτίας της χρεοκοπημένης ρατσιστικής πολιτικής στην ΕΕ και στην Ελλάδα, της άρνησης της νομιμοποίησης των μεταναστών, της περιστολής του δικαιώματος στο άσυλο, της FRONTEX, του φράχτη στον Έβρο.
Είναι ώρα να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι στα κολαστήρια. Να δοθεί άσυλο στους πρόσφυγες και να σταματήσει η εγκληματική αντιμετώπιση των αιτούντων από τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, ιδιαίτερα στην Π.Ράλλη. Να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες εδώ και τώρα. Οποιαδήποτε σχέδια μετατροπής των στρατοπέδων συγκέντρωσης σε στρατόπεδα εργασίας η συνετισμού και άλλων κατηγοριών, όπως των εξαρτημένων μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Ανοίγουν την ίδια μαύρη προοπτική τω χιτλερικών στρατοπέδων που κατέληξαν στο Άουσβιτς.
Καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία να στηρίξουν την μαζική κινητοποίηση των απεργών πείνας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και το αίτημα τους για ελευθερία

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο