10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

YouCan WeCan! (1) ΔιαΔώστε το μήνυμα (Παρακαλούμε διαβάστε την περιγραφή)

Γεια σας φίλοι! Αυτό είναι το βίντεο μας για τη συλλογική προσπάθεια όπου μαζί με εσάς μπορούμε να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη εποχή.

Θα ακολουθήσει σύντομα νέο βίντεο με τα οριστικά σημεία και τις ημερομηνίες όπου θα είναι στις αρχές Δεκέμβρη και θα μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε σας είναι εύκολο καθώς και οι ημερομηνίες που θα μπορούν να έρχονται οι άνθρωποι που μας χρειάζονται. Αξίζει να σημειωθεί πως σε έναν από τους συνεργαζόμενους δήμους της αττικής θα πραγματοποιείται τη μέρα της προσφοράς σας ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.
Κατά προτεραιότητα θα εξυπηρετούνται οι εγγεγραμμένοι άποροι στα μητρώα των δήμων που θα μας προσφέρουν τους χώρους και τη βοήθειά τους και στη συνέχεια οι άνθρωποι που θα παρευρεθούν και θα έχουν ανάγκη από κάποια είδη. Όλα τα προϊόντα θα καταγραφούν και θα ταξινομηθούν. Αν περισσέψουν θα τα διοχετεύσουμε σε λοιπούς δήμους.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
κατά προτεραιότητα λοιπόν χρειαζόμαστε Παιδικές τροφές, παιδικά ρούχα και παπούτσια, καθώς και ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τρόφιμα, κυρίως μακράς αποθήκευσης όπως όσπρια, ζυμαρικά κονσέρβες κλπ.
Επίσης είδη προσωπικής υγιεινής όπως σαπούνια, σαμπουάν χαρτικά κλπ
Ακόμα εμφιαλωμένα νερά, χυμούς κλπ
ΡΟΥΧΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ και ΦΑΡΜΑΚΑ.
Και οτιδήποτε κρίνετε εσείς απαραίτητο και μπορείτε να προσφέρετε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Σκεφτόμασταν να μην ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό για την δημιουργία εσόδων για πολλούς λόγους, αλλά αν το βίντεο σας αγγίξει τότε μπορεί να μαζευτεί κάποιο ποσό το οποίο μπορούμε να προσφέρουμε αργότερα σε κάποια ιδρύματα. Ακόμα δεν έχει συσχετιστεί με το adsense για τεχνικούς λόγους απλά ενεργοποιήσαμε τη δημιουργία εσόδων με το ενδεχόμενο να καταγράφονται τα views και τα click και να προστεθούν όταν θα γίνει o συσχετισμός με το adsense. Οπότε όσοι περισσότεροι άνθρωποι το δουν θα μαζευτούν περισσότερα χρήματα που θα μπορέσουμε να προσφέρουμε. Εννοείται πως κάθε οικονομικό στοιχείο θα είναι στην διάθεση σας για ευνόητους λόγους.

Κλείνοντας,ελπίζουμε μαζί να τα καταφέρουμε και να περάσουμε το μήνυμα κυρίως στα νέα παιδιά πως μπορούμε όλοι μαζί σαν μία γροθιά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να παλέψουμε και να ξεπεράσουμε κάθε κρίση απλά και μόνο…με την ανθρωπιά μας.

Ευχαριστούμε πολύ τα κανάλια:
http://www.youtube.com/user/DimAspiotis (Αθήνα)
http://www.youtube.com/user/vcbabis (Θεσσαλονίκη)
http://www.youtube.com/user/gbougiakas (Αθήνα)
για τα καταπληκτικά time lapse

τον paki pan για το υπέροχο μοντάζ!!!
Και τους Taki Tsan, Ορθούλα Παπαδάκου για την συμμετοχή τους !

Music: YouTube Audio Library – Hot Heat

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι. Telegram: Bairamidis
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο