4/10/11 Πορεία Εργαζομένων ΟΤΑ στη Ν.Ιωνία

4 Οκτώβρη 2011 – Νέα Ιωνία
Στιγμιότυπα από την κοινή διαδήλωση που πραγματοποίησαν τα σωματεία των εργαζομένων στους Δήμους Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου Αττικής, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Φιλαδέλφειας — Χαλκηδόνας, Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Γαλατσίου.

κάμερα – μοντάζ: Στέλιος Μιχ
InformationLibre

“ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 3- 10 – 2011
Η Κυβέρνηση με τα αλλεπάλληλα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνει σε βάρος των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και των λαϊκών στρωμάτων, οδηγεί στον μαρασμό, στην απελπισία και στην καταστροφή χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις στοιχειώδεις ανάγκες και υποχρεώσεις τους, την ώρα που ξεδιάντροπα εξυπηρετεί τους δανειστές, την Τρόικα και το Δ.Ν.Τ.
Άλλη μια φορά ο απλός εργαζόμενος καλείται να πληρώσει το τίμημα, που σημαίνει: ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ = ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ.

Αντιδρώντας στο θράσος τους να μας συνθλίψουν, ενοχοποιώντας μας για τις δικές τους πολιτικές, τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων εργαζομένων από τους Δήμους: Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου Αττικής, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Φιλαδέλφειας — Χαλκηδόνας, Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Γαλατσίου.

Αποφασίσαμε τα εξής:

1. Να εκδοθεί Κοινό Δελτίο Τύπου με αυτές τις διαπιστώσεις για την κλιμάκωση των αγώνων έως την δικαίωσή τους, μέχρι την ανατροπή της Κυβέρνησης.

2. Καταλήψεις σε όλους τους χώρους δουλειάς.

3. Από κοινού τα μέλη των ανωτέρω συλλόγων θα αναλάβουν την περιφρούρηση του χώρου του Χ.Υ.ΤΑ στις 04/10/2011 από το μεσημέρι έως το βράδυ.

4. Κοινή συγκέντρωση στις 04/10/2011 ώρα 11:00 (10:30 προσυγκέντρωση στον Τροχονόμο και Τρία Αστέρια ) των εργαζομένων των παραπάνω Συλλόγων στην Λεωφόρο Ηρακλείου και πορεία.

5. Μαζική συμμετοχή στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της 05/10/2011 προσυγκέντρωση στην πλ. Καραϊσκάκη στις 10.30 π.μ. και συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος στις 11.00 π.μ.

6. Παρέμβαση των Συλλόγων στα Δημοτικά Συμβούλια ώστε με απόφαση τους να αντιταχθούν στον αντεργατικό θεσμό της εργασιακής εφεδρείας.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

Με καταλήψεις, συγκεντρώσεις, πορείες, απεργίες για να ανατρέψουμε αυτή την μνημονιακή πολιτική και κάθε άλλη εκδοχή της.

Αν όχι, και τώρα, πότε;

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ”

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο