10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

The Barber Shop | Περήφανοι Φασίστες

Ιούνιος του 2014. Το περιοδικό UNFOLLOW δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ που είχε θέμα τη δήλωση δόκιμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στη διάρκεια διάλεξης για το ρατσισμό, που έγινε στην σχολή αξιωματικών της Αμυγδαλέζας.

«Μα, είμαστε φασίστες. Και είμαστε περήφανοι που είμαστε φασίστες. Υπάρχει κανένα πρόβλημα;» ήταν αυτό που άκουσε η καθηγήτρια εγκληματολογίας Αναστασία Τσουκαλά και κατέγραψε στη συνέχεια η δημοσιογράφος Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου. Ένας χρόνος έχει περάσει απο το περιστατικό, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε οτι διεξάγει ΕΔΕ, το θέμα έφτασε μέχρι τη βουλή ενώ δεν είναι λίγοι όσοι μιλάνε για συγκάλυψη ενός ολόκληρου ακροδεξιού δικτύου στους κόλπους της Αστυνομίας.

Καλεσμένες μας στο The Barber Shop, η εγκληματολόγος Αναστασία Τσουκαλά και η δημοσιογράφος Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, θα μας δώσουν όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το απίθανο(;) αυτό περιστατικό καθώς και για τα ακροδέξια σταγονίδια που έχουν γίνει… θάλασσα στην Ελληνική Αστυνομία.

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις στο [email protected] καθώς και στο facebook ή στο twitter με το hashtag #thebarbershop

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ypopto_mousi
Simon said: Justice not vengeance.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο