10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

10/1/12 Ενάντια στην επίσκεψη του Εχούντ Μπάρακ

10 Γενάρη 2012
Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση ενάντια στην επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας, και σφαγέα των Παλαιστινίων, Εχούντ Μπάρακ.
10 January 2012
Highlights from the protest against the official visit to Greece,of the Israeli defense minister, and killer of Palestinians, Ehud Barak.

κάμερα – μοντάζ: Στέλιος Μιχ
InformationLibre

Η αναλοίνωση των διοργανωτών:
ΕΞΩ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΜΠΑΡΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΡΑΚ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ.

Η στρατηγική συμμαχία που έχει συμπήξει το ελληνικό κράτος με το κράτος του Ισραήλ βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Το κυβερνητικό μαύρο μέτωπο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ συσφίγγει και επεκτείνει την συμμαχία που εγκαινίασε η κυβέρνηση Παπανδρέου σε στρατιωτικό, πολιτιστικό και οικονομικό επίπεδο, μπλέκοντας την Ελλάδα βαθιά στα τυχοδιωκτικά παιχνίδια των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Καθιστά τη χώρα μας συνυπεύθυνη στην καταπίεση, εξόντωση και γενοκτονική πολιτική που υιοθετεί το κράτος του Ισραήλ εις βάρος των Παλαιστινίων.

Η συμμαχία της κυβέρνησης Χριστόφια στην Κύπρο με το Ισραήλ για την ΑΟΖ, τα κρυφά και φανερά ανταλλάγματα της εξωτερικής διπλωματίας Κύπρου – Ελλάδας με το Ισραήλ, τα τύμπανα του πολέμου εις βάρους του Ιράν με την καθοριστική συμμετοχή του Ισραήλ, η όξυνση της σύγκρουσης με την Τουρκία προλειαίνουν ένα εφιαλτικό σενάριο ανάφλεξης στην εγγύτερη περιοχή με την μοιραία συμμετοχή του λαού μας.

. Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τρίτη 10 Γενάρη, 6μ.μ., απέναντι από τη Βουλή
. Να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς τους
. Εξω ο σφαγέας Μπάρακ από την Ελλάδα
. Παύση κάθε συνεργασίας με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ
. Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση
Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση
Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»
Σύλλογος Αλ Άουντα το Δικαίωμα στην Επιστροφή
Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ
Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο