O ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ (ΑΚΡΟ)ΔΕΞΙΑΣ

http://eleftheriahtipota.blogspot.gr/
(Ελευθερία ή Τίποτα)

Το βίντεο προσδοκά να είναι μια πολύ μικρή αποτύπωση των κινήσεων της Δεξιάς και σίγουρα πρόκειται για μια φωτογραφική αποτύπωση.
Ο Γεωργιάδης σε ρόλο υπερδημοκράτη κατακεραυνώνει τον Παναγιώταρο και τον Μιχαλολιάκο, ο Παναγιώταρος έχει το βλέμμα μικρού αγοριού που κατουριέται όταν ο μπαμπάς τού φωνάζει ενώ απευθύνεται στον ετεροθαλή αδελφό του (Γεωργιάδης) σε στυλ “θα σου δείξω εγώ, θα φωνάξω τον μπαμπά και θα δεις τι θα πάθεις…” και ο Μυλωνάκης, αυτός ο σπουδαίος δημοσιογράφος, πρώην συναγωνιστής του Άδωνι στρέφεται πλέον εναντίον του ενώ ο δεύτερος τον απειλεί μη μήνυση.

Μέσα σε όλα αυτά δύο Ομογάλακτοι Μεταξικοί (Γεωργιάδης-Μιχαλολιάκος) διαφωνούν ενώ ουσιαστικά γνωρίζουν πως συμφωνούν κι ένας αντικειμενικός παρουσιαστής χαμογελά γιατί βλέπει πως η Δεξιά κόντρα καλά κρατεί.
Το επόμενο crash test ίσως να είναι Γεωργιάδης-Κασιδιάρης.

Αν όλοι αυτοί κι άλλοι πολλοί δεν ήταν επικίνδυνοι, θα μπορούσαν να φτιάξουν έναν κωμικό θίασο κι εμείς να γελάμε μαζί τους.
Η Δεξιά όμως ακροβολίζεται αργά αλλά σταθερά κι αυτό μπορεί να μας συμπαρασύρει όλους σε έναν επικίνδυνο δρόμο επικίνδυνο με δύσκολο τρόπο διαφυγής.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο