Χτυπούσαν… μόνοι τους τα κεφάλια τους στο οδόστρωμα

Ανεκδιήγητοι ισχυρισμοί των αστυνομικών της ΥΑΤ στις καταθέσεις τους κατά των συλληφθέντων.

Σε νέα ύψη ίπταται η δημιουργικότητα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. με όσα περιγράφουν στις εκθέσεις τους για τους εμφανώς άγρια ξυλοκοπημένους συλληφθέντες της 17ης Νοεμβρίου 2017.

Τραυματίας από τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια στις 17 Νοεμβρίου 2017
Τραυματίας από τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια στις 17 Νοεμβρίου 2017. Διακρίνεται τραύμα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από μία από τις εκθέσεις σύλληψης (τα έντονα δικά μας):

Κατά την αιφνιδιαστική κίνησή μας, καταφέραμε να αποκόψουμε στην συμβολή της πλατείας Εξαρχείων με την οδό Σπύρου Τρικούπη και να συλλάβουμε τρία άτομα τα οποια συμμετείχαν στις επιθέσεις καθ’ όλη την διάρκεια που βρισκόμασταν στο σημείο (sic). Τα εν λόγω άτομα μόλις αντιλήφθηκαν ότι έχουν αποκοπεί από τα υπόλοιπα επιτιθέμενα άτομα, πιάστηκαν μεταξύ τους σφιχτά και ξάπλωσαν στο οδόστρωμα και χτυπούσαν τα κεφάλια τους με δύναμη στο οδόστρωμα και φώναζαν με σκοπό να ματαιώσουν την σύλληψή τους. Από κοινού με τους συναδέλφους της διμοιρίας μου προσπαθούσαμε να σηκώσουμε τα εν λόγω άτομα από το οδόστρωμα πλην όμως αυτά αντιστεκόντουσαν (sic) σθεναρά και με κλοτσιές (sic) και απότομες κινήσεις μας (sic) χτυπούσαν και προσπαθούσαν να ματαιώσουν την σύλληψη και χειροπέδηση (sic) τους.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο