Ο εξοπλισμός του «νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος»

Ντοκουμέντο από το κινητό του Ι. Καζαντζόγλου, κατηγορούμενου για άμεση συνέργεια στην δολοφονία Π. Φύσσα και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα τελευταία χρόνια, και ειδικά μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης που έφερε στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής και πολλά από τα στελέχη της, ακούμε την επωδό «Είμαστε ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα» από τα χείλη των κατηγορουμένων για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Στην ίδια γραμμή είναι και όσα έχουμε ακούσει πολλές φορές από τους υπερασπιστές της Χρυσής Αυγής μέσα στις αίθουσες που εξελίσσεται η δίκη. Όμως το βίντεο που εξασφάλισε το omniatv και προβλήθηκε πρώτη φορά στο βιντεοχρονολόγιο που καταγράφει τη δίκη την Παρασκευή 8/12, δείχνει μια εικόνα που απέχει χιλιόμετρα από την αυτήν του «νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος».

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από το κινητό τηλέφωνο του Ι. Καζαντζόγλου, κατηγορούμενου για άμεση συνέργεια στην δολοφονία Π. Φύσσα και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση, στις 8 Ιουλίου του 2013 στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου των κεντρικών γραφείων της της Χρυσής Αυγής, στην Λ. Μεσογείων, 2 ημέρες πριν την οργανωμένη επίθεση στο στέκι «Συνεργείο».

Στο βίντεο αυτό διακρίνει κανείς ξεκάθαρα αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς κατασκευασμένους από φιάλη εύφλεκτου συμπιεσμένου αερίου και κροτίδα, ναυτικές φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα, «τριβόλια» κατασκευασμένα από καρφιά, καθώς και φορητούς ασυρμάτους για την λήψη και διαβίβαση εντολών. Όλα απλωμένα και τακτοποιημένα σε τραπέζια.

Σε συνδυασμό με τις τόσες μαρτυρίες και τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, αυτό το βίντεο έρχεται όχι μόνο να δείξει τι είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά και να υπενθυμίσει σε όλους όσους επιμένουν να αναφέρονται σε αυτό το ναζιστικό μόρφωμα σαν «νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα», πως τα στοιχεία για το αντίθετο είναι συντριπτικά.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο