Χρυσαυγίτικη πρόκληση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα

Συνεχίζει να προκαλεί η Χρυσή Αυγή εν όψει της συγκέντρωσης που έχει προαναγγείλει για τις 3 Φεβρουαρίου στη συμβολή των οδών Κατεχάκη και Μεσογείων με αφορμή την επέτειο της κρίσης των Ιμίων, καθώς και του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό που πρόκειται να γίνει την επόμενη μέρα στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα, στο Κερατσίνι τo απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, άτομα της Χρυσής Αυγής σκόρπισαν έντυπα με χρυσαυγίτικα μηνύματα στο μνημείο που βρίσκεται στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Π. Φύσσας από το στέλεχος της οργάνωσης Γ. Ρουπακιά.

Αυτές ήταν οι εικόνες που αντίκρυσε η Μάγδα Φύσσα το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου όταν προσέγγισε το μνημείο προκειμένου να φροντίσει τον περιβάλλοντα χώρο.

  

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης διανύει τον 3ο χρόνο διεξαγωγής της και τα στελέχη της προσπαθούν να ανακτήσουν τον χαμένο χώρο με μια στρατηγική έντασης, εκμεταλλευόμενοι τον εθνικιστικό παροξυσμό που έχει ξυπνήσει στην ελληνική κοινωνία η υπόθεση του ονόματος της γειτονικής χώρας.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο