Creating Commons Cinematography Festival: Τριπλέτα Εργαστηρίων για την παραγωγή βίντεο

Τα επόμενα τρία εργαστήρια, ξεκινώντας από το Σάββατο 28 Απριλίου, θα ασχοληθούν με την υλοποίηση ενός τρίλεπτου προωθητικού βίντεο για το CCCF

Πέρασε το Πάσχα, και το CCCF μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Για αυτό το λόγο πυκνώνουν και γίνονται πιο πρακτικά τα εργαστήρια του.

Τα επόμενα τρία εργαστήρια θα ασχοληθούν με την υλοποίηση ενός τρίλεπτου προωθητικού βίντεο για το CCCF και θα πραγματοποιηθούν σε τρία συνεχόμενα Σάββατα.

Το πρώτο, το Σάββατο 28 Απριλίου θα γίνει στις Χίμαιρες με ώρα έναρξης 11 το πρωί και θα ασχοληθεί με το σενάριο και την προπαραγωγή του τρίλεπτου βίντεο. Στόχος του είναι με την λήξη του να υπάρχουν, σε γραπτό, το Σενάριο του βίντεο και το Όρντινο του γυρίσματος που θα ακολουθήσει.

Το δεύτερο, το Σάββατο 5 Μαΐου, με χώρο αφετηρίας το omniatv και ώρα έναρξης που θα καθορίσει το Όρντινο του πρώτου εργαστηρίου, θα ασχοληθεί με το γύρισμα του τρίλεπτου. Στόχος του είναι με την λήξη του να παραδώσει το υλικό που γυρίστηκε για το εργαστήριο μοντάζ που θα ακολουθήσει.

Το τρίτο, το Σάββατο 12 Μαΐου, θα γίνει στον χώρο του omniatv με ώρα έναρξης που θα καθοριστεί από τις ανάγκες υλοποίησής του και θα ασχοληθεί με το τελικό μοντάζ του τρίλεπτου. Στόχος του είναι με την λήξη του να παραδοθεί στο Φεστιβάλ το τελικό προωθητικό υλικό.

Φυσικά, ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα εργαστήρια του CCCF. H ελεύθερη υπεύθυνη συμμετοχή και η συλλογική κουζίνα. Γιατί τα εργαστήρια του φεστιβάλ, δεν είναι απλώς δωρεάν, αλλά Free * as in Freedom.

Το επόμενο «κανονικό» εργαστήριο (μετά την εξαντλητική τριπλέτα) θα ασχοληθεί με το θέμα «Κάμερα-Φώτα» και καλεσμένο τον Βαγγέλη Βλαχάκη. Θα γίνει το Σάββατο 19 Μαΐου σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σας περιμένουμε!

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο