Την Παρασκευή 4 Μαΐου (από τις 11 μ.μ.)  στο ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) θα πραγματοποιηθεί το πάρτι οικονομικής ενίσχυσης της φεμινιστικής συλλογικότητας Καμία Ανοχή. Στα decks θα βρίσκονται οι Strap-on Unicorns, η ομάδα που διοργανώνει τα πιο ξεχωριστά mobile queer party της πόλης.

Η Καμία Ανοχή είναι μια φεμινιστική συλλογικότητα που συγκροτήθηκε το Σεπτέμβριο του 2016, με αφορμή την υπόθεση 14χρονης στη Λάρισα, που βιάστηκε ομαδικά και εξωθήθηκε στην πορνεία, από άνδρες καθημερινούς. Από τότε η Καμία Ανοχή παρεμβαίνει συστηματικά, με διάφορους τρόπους, αναδεικνύοντας ζητήματα έμφυλης ανισότητας, έμφυλης βίας, κουλτούρας του βιασμού.Φέτος, μεταξύ άλλων:

Πήραμε την πρωτοβουλία συγκρότησης της Φεμινιστικής Δικτύωσης για το Δικαίωμα στην Αυτοάμυνα, που ήδη αριθμεί πολλές φεμινιστικές και queer ομάδες από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη και έχει στόχο τη νομική, οικονομική και κοινωνική στήριξη γυναικών και καταπιεσμένων υποκειμένων που υπερασπίστηκαν τις εαυτές τους, απέναντι σε  έμφυλη βία, σεξιστική επίθεση κ.ά..

Διοργανώσαμε την πορεία της 8ης Μάρτη, με τη συμμετοχή πολλών φεμινιστικών, queer, εργατικών και πολιτικών συλλογικοτήτων.

Βρεθήκαμε στις δικαστικές αίθουσες δίπλα στην Π., την Τ., την Ν. που διώκονται γιατί αμύνθηκαν απέναντι σε σεξιστικές επιθέσεις.

Σταθήκαμε δίπλα σε όλες τις γυναίκες που απολύθηκαν λόγω εγκυμοσύνης.

Πήραμε μέρος στις πανεργατικές απεργίες, προβάλαμε ταινίες, συμμετείχαμε σε αντιτρανσφοβικές, αντιφασιστικές, αντιεθνικιστικές συγκεντρώσεις και πολλά άλλα.

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments