Σε νέα απεργία πείνας και δίψας ο Β. Δημάκης μετά από άρνηση εξέτασης εκπαιδευτικών αδειών

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του:

Μετά και τη σημερινή [σ.σ.: Τετάρτη 16/05/2018] άρνηση των εισαγγελέων Κορυδαλλού, Σαββαΐδη – Σπηλιώτη, να εξετάσουν το από ημερών κατατεθειμένο αίτημά μου για εκπαιδευτική άδεια – παρότι από το πρωί εξέταζαν αιτήματα άλλων συγκρατουμένων μου – γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τον εσκεμμένο από πλευρά τους εμπαιγμό προς το πρόσωπό μου και προς τα εκπαιδευτικά δικαιώματα που διεκδικώ, αποφάσισα από σήμερα 17/05 να κατέρθω σε λευκή απεργία (πείνας και δίψας), γνωρίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ηδη ταλαιπωρημενη υγεία μου, προστατεύοντας με την ελάχιστη έστω αξιοπρέπεια τον αγώνα που έδωσα με άμεσο κίνδυνο της ζωής μου.

Το Υπουργείο και οι απεσταλμένοι του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν τήρησαν το λόγο τους – πώς θα μπορούσαν αλλωστε – δεν είναι η πρώτη φορά!

[…]

Ο πολιτικός εκφυλισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο!

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη απεργία πείνας και δίψας σταμάτησε μετά από τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων ότι ο φοιτητής κρατούμενος θα μπορέσει να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή του ακόμα και με έκτακτες άδειες, κάτι το οποίο επίσης δεν πραγματοποιήθηκε:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλος
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://libretooth.gr/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460 Mastodon
Μετάβαση στο περιεχόμενο