Ο «πιο διάσημος εθνοφύλακας της Ελλάδας» είναι ένας ναζί και δικάζεται αύριο.

Στέλεχος της Χρυσής Αυγής για πολλά χρόνια ο πρώην πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης Δράμας της Χρυσής Αυγής, δεν θα μπορούσε να μην έχει εντρυφήσει στα «εθνικοσοσιαλιστικά ιδεώδη».

Δικάζεται αύριο Παρασκευή 25/5/2018 σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο «πιο διάσημος εθνοφύλακας της Ελλάδας» Παναγιώτης Μπαντέμης για τα αδικήματα της ληστείας και επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά δύο γυναικών ελληνικής καταγωγής από την Αλβανία.

Ο Μπαντέμης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 14 ετών και 10 μηνών.

Ο Μπαντέμης στα σκαλιά του Αγ. Παντελεήμονα χαιρετά ναζιστικά.

Στέλεχος της Χρυσής Αυγής για πολλά χρόνια ο πρώην πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης Δράμας της Χρυσής Αυγής, δεν θα μπορούσε να μην έχει εντρυφήσει στα «εθνικοσοσιαλιστικά ιδεώδη». Οι φωτογραφίες που κατάφερε να εξασφαλίσει το omniatv και δημοσιεύει σήμερα, απεικονίζουν τον Δημήτρη Μπαντέμη με τους «συναγωνιστές» του, να φορούν ρουχισμό μαρκαρισμένο με τα λογότυπα της Χρυσής Αυγής και να χαιρετούν ναζιστικά.

Μπαντέμης και Κολιόπουλος
Μπαντέμης, Κολιόπουλος, Alexander James

Σε 2 από αυτές τις εικόνες διακρίνεται καθαρά μαζί με τον Μπαντέμη ο Ηλίας Κολιόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2009 και καταδικασμένος σε 12 μήνες φυλάκιση για διατάραξη κοινής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά το πογκρόμ του 2011. Σε άλλη φωτογραφία εικονίζονται οι Μπαντέμης, Κολιόπουλος μαζί τον Alexander James, με τη χαρακτηριστική μοϊκάνα, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί ερήμην σε 14 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη για την επίθεση κατά των γυναικών.

Αύριο λοιπόν, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων άλλος ένας χρυσαυγίτης-ναζί διεκδικεί θέση στη λίστα των τελεσίδικα καταδικασμένων στελεχών και μελών του ναζιστικού μορφώματος.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο