Αναβολή για το εφετείο του Μάριου Σεϊσίδη

Ενημέρωση 21/11/2018: Η διαδικασία ξεκίνησε, εκφωνήθηκε η υπόθεση και το δικαστήριο διέκοψε για τις 20/12/2018.

Αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2018 η εκδίκαση σε β’ βαθμό της τελευταίας από τις υποθέσεις των «ληστών με τα μαύρα» – όπως έγιναν γνωστές από τα ΜΜΕ.

Σε αυτήν δικάζεται ο Μάριος Σεϊσίδης για την ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος το 2006 και για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, έχοντας καταδικαστεί πρωτόδικα χωρίς αναγνωρίσεις και με μόνο στοιχείο μια μερική ταύτιση DNA με δείγμα που η αστυνομία ισχυρίστηκε πως βρέθηκε 500 μέτρα μακρυά από τον τόπο της ληστείας.

Η διαδικασία ξεκίνησε στο Β’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στις 10:10. Μόλις ο Μ. Σεϊσίδης μπήκε στην αίθουσα, οι αλληλέγγυοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.

Η σύνθεση του δικαστηρίου αποτελούνταν από τους:
Πρόεδρος: Αλεξόπουλος Γεώργιος
Μέλη: Θεοδωράκη Γεωργία, Τσουλός Αθανάσιος, Σωτηροπούλου Σοφία, Θεοφίλη Ελπινίκη.
Εισαγγελέας: Γκανέ Μαρία

Το δικαστήριο διέκοψε για να εξετάσει δύο αιτήματα της υπεράσπισης: α) Μια διόρθωση στα πρακτικά της πρωτόδικης απόφασης β) Την κλήση των ταμιών της τράπεζας, αυτοπτών της ληστείας που δεν έχουν κληθεί. Η διαδικασία συνεχίστηκε στις 12:40. Η εισαγγελέας πρότεινε να γίνουν δεκτά τα δύο αιτήματα της υπεράσπισης και η έδρα τα έκανε δεκτά και τα δύο.

Ωστόσο, ενώ προσήλθε και ξεκίνησε να καταθέτει ο πρώτος μάρτυρας, αστυνομικός Βουτυράκης, φύλακας της τράπεζας, ο πρόεδρος τον διέκοψε.

Η έδρα αποφάσισε αναβολή της εκδίκασης για 21 Νοεμβρίου 2018, ώστε να κλητευθούν και οι επιπλέον μάρτυρες (ταμίες της τράπεζας).

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο