Ούτε σε σωματεία, ούτε σε γειτονιές, τσακίστε παντού τους εθνικιστές – Αντιφασιστική διαδήλωση στο Πέραμα

Το Σάββατο 9/6 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική διαδήλωση στο Πέραμα με μεγάλη συμμετοχή και σημασία για την περιοή. Στην διαδήλωση συμμετείχαν συγκροτημένα με πανό η ΟΡ.Μ.Α., η ΟΚΔΕ και η Λαϊκή Αντίσταση Πειραιά, ενώ επίσης συμμετείχαν το ΕΕΚ και η ΟΚΔΕ – Σπάρτακος, βροντοφωνάζοντας  “Ούτε σε σωματεία, ούτε σε γειτονιές, τσακίστε παντού τους εθνικιστές”. Η πορεία κινήθηκε από την πλατεία Ηρώων μέσω της Λεωφ. Ειρήνης προς το εργοδοτικό σωματείο “Αγ. Νικόλαος”, οπού πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη στάση, και επέστρεψε μέσω της Λεωφ. Δημοκρατίας και τα Ναυπηγεία Περάματος.

Το κράτος και η αστυνομία παρά την βίαια φασιστική επίθεση της 26ης Μάη από τα χρυσαυγίτικα γραφεία συνεχιζει να τους σιγοντάρει και παρείχε φύλαξη για άλλη μια φορά στο φασιστικό ορμητήριο, που με τον μανδύα του “σωματείου” στήνει μηχανισμό απεργοσπασίας και επίθεσης στο ταξικό κίνημα. Η δράση του “Αγ. Νικολάου” έχει πλέον ξεμπροστιαστεί, από την ίδρυση του έως σήμερα, είναι η σταθερή υπεράσπιση των συμφερόντων της εργοδοσίας και η χρήση των γραφείων του ως κάλυψη για να εξαπολύει επιθέσεις σε αγωνιστές και μετανάστες.

Μετά τον κλείσιμο των γραφείων της Χ.Α. στο Πέραμα το αντιφασιστικό κίνημα συνεχίζει σταθερά τον αγώνα του μέχρι να ξηλωθεί κάθε ψήγμα φασιστικού-απεργοσπαστικού μηχανισμού. Το φασιστικό-εργοδοτικό σωματείο θα κλείσει!

Επόμενος σταθμός για εμάς, η δίκη των φασιστών που επιτέθηκαν σε αντιφασιστική παρέμβαση στο Πέραμα. Αντιφασιστική συγκέντρωση την Τρίτη 12/6 στις 9πμ έξω από τα Δικαστήρια Πειραιά. Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε για:
– Να συλληφθούν – καταδικαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φασίστες της ενέδρας στις 26/05.
– Να αθωωθούν οι αντιφασίστες κατηγορούμενοι.
– Να κλείσει το εργοδοτικό σωματείο “Αγ. Νικόλαος” και η ναζιστική γιάφκα του.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο