Η απολογία του μεσίτη: «Έσπασα τη βιτρίνα για να τον προστατεύσω»

Αφού είδαμε τις αντιφάσεις στην απολογία του ενός κατηγορούμενου για τον φονικό ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, το omniatv εξασφάλισε και την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου, του 55χρονου μεσίτη, ο οποίος για αρκετές μέρες μετά το περιστατικό δημιουργούσε κλίμα και έχτιζε την υπερασπιστική του γραμμή μέσω Twitter.

Παρακάτω, εξετάζουμε βασικά σημεία της απολογίας του μεσίτη, σε σχέση με όποια άλλα στοιχεία έχουν δημοσιευτεί ως τώρα.

Ψεύδος 1: «αμόκ»

Πήγαμε να δούμε ακριβώς τι γίνεται και είδα έναν άνθρωπο σε κατάσταση αμόκ με έναν πυροσβεστήρα στα χέρια εντός του καταστήματος. Εκτιμώ ότι σίγουρα δεν ήταν καλά και βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Όταν πήγα εγώ ήταν ήδη μαζεμένος ο κόσμος.

Σύμφωνα με το νέο βίντεο που είδε το φως τη δημοσιότητας και προηγείται του ξυλοδαρμού, δεν βλέπουμε κάποιο «αμόκ».

https://youtu.be/u0tjmPDnKl4

Ακόμα και αν ο Ζακ «ήταν υπό την επήρεια ουσιών» όπως είπαν – γενικά κι αόριστα, χωρίς να προσδιορίζουν τύπο «ουσιών» – από την πρώτη στιγμή οι δράστες και αναπαρήγαγαν τα τηλεοπτικά και όχι μόνο ΜΜΕ, οι κινήσεις του, που καταγράφονται στην κάμερα του φούρνου, δείχνουν μεν πιθανή ταραχή ή άγχος, σε καμμία περίπτωση πάντως «αμόκ» και επιθετικότητα.

Παραμένει σημαντικό το γεγονός ότι δεν ξέρουμε ούτε τί έχει προηγηθεί όσων φαίνονται στο βίντεο του φούρνου, ούτε τί μεσολαβεί από αυτό μέχρι το βίντεο του ξυλοδαρμού.

Ψεύδος 2: Το σπάσιμο

Φαινόταν να έχει διαλύσει το μισό μαγαζί. Όταν έφτασα είχε ήδη σπάσει την επάνω εσωτερική τζαμαρία και φαινόταν ότι είχε παγιδευτεί και ήθελε να βγει έξω. Δεν θυμάμαι η εξωτερική βιτρίνα να ήταν σπασμένη. Στην αρχή πήγαινε και χτύπαγε την πόρτα που δεν έσπαγε, μετά πήγε με τον πυροσβεστήρα και έσπαγε την πάνω εσωτερική βιτρίνα. Η επάνω εξωτερική πρέπει να ήταν σπασμένη, όταν κατεφτασα γιατί είδα κάποιον να πετάει κάτι προς τα μέσα, δεν είδα όμως ποιός πέταξε κάτι.

1ον: Όπως φαίνεται στο βίντεο του ξυλοδαρμού αλλά και στα πλάνα που είχε αμέσως μετά το συμβάν η τηλεόραση του Star, σε καμμία περίπτωση ο Ζακ δεν είχε «διαλύσει το μισό μαγαζί».

Το κοσμηματοπωλείο μετά το περιστατικό. Όλα σχεδόν τα αντικείμενα είναι στις προθήκες τους, εκτός μόνο τμήματος της μπροστινής βιτρίνας.

2ον: Αυτόπτες μάρτυρες που έχουν καταθέσει, αναφέρουν σαφώς ότι ο ίδιος ο κοσμηματοπώλης, μαζί με άλλους, είχαν ήδη σπάσει την πάνω εξωτερική βιτρίνα απ’ έξω.

3ον: Ο ίδιος αντιφάσκει, λέγοντας ταυτόχρονα: «δεν θυμάμαι η εξωτερική βιτρίνα να ήταν σπασμένη» και «η επάνω εξωτερική πρέπει να ήταν σπασμένη». Παρόλα αυτά, επιβεβαιώνει όσα έχουν καταθέσει οι μάρτυρες, ότι δηλαδή κάποιοι πετούσαν πράγματα απ’ έξω στον Ζακ που είχε παγιδευτεί εντός του κοσμηματοπωλείου.

4ον: Η δακτυλοσκοπική εξέταση των πειστηρίων από τη ΔΕΕ, την οποία ο ανακριτής παρέλαβε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 στις 13:30 το μεσημέρι, ενώ υποτίθεται πως φέρει ημερομηνία σύνταξης 26/9/2018, δεν αναφέρει κανένα αποτύπωμα του Ζακ σε κανένα άλλο αντικείμενο, εκτός της πόρτας του κοσμηματοπωλείου:

Η ΔΕΕ απέστειλε το πόρισμα της δακτυλοσκοπικής εξέτασης στις 2 Οκτωβρίου 2018, 6 ημέρες μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία σύνταξης.
Κανένα αποτύπωμα του Ζακ, σε κανένα αντικείμενο εκτός της πόρτας του κοσμηματοπωλείου.

Ψεύδος 3: Η κάτω βιτρίνα

Βλέπω τον δράστη-θύμα να κρατάει τον πυροσβεστήρα, να μπαίνει από κάτω, να μπαίνει στην κάτω βιτρίνα, ανοίγοντας τη συρόμενη πόρτα. Ήταν στα τέσσερα. Είχε πάρει αρχικά τον πυροσβεστήρα, τον είχε αφήσει μετά και πήρε μια προσθήκη από την βιτρίνα και προσπάθησε από μέσα προς τα έξω να σπάσει το τζάμι. Το έσπασε για να βγει, τον βλέπω να κρατάει στο ένα χέρι το μαχαίρι και να προσπαθεί να βγει έξω. Έχω ακούσει ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία από το πλήθος και εκείνη την ώρα ενστικτωδώς, βλέποντας τον άνθρωπο σε αμόκ να βγαίνει με το μαχαίρι, σκέφτηκα ότι έτσι και βγει έξω πριν έρθει η αστυνομία, στην προσπάθειά του να διαφύγει μπορεί να γίνει κάποιο κακό σε όλους μας που βρισκόμασταν εκεί.

Καθ’ όλη τη διάρκεια κρατούσε με το μαχαίρι, εξήλθε με το μαχαίρι, και μάλιστα εγώ τον έπιασα από τον καρπό όπου το κρατούσε, του έφυγε το μαχαίρι, το πήρα και το πέταξα εντός του καταστήματος. Εκείνη την στιγμή σταμάτησα εγώ τελείως.

Και πάλι το «αμόκ» και το «μαχαίρι» που, αφ’ ενός δεν διακρίνεται στο βίντεο, αφ’ ετέρου, ακόμα και οι μάρτυρες που το έχουν δει, έχουν καταθέσει ότι ο Ζακ δεν το κρατούσε, ούτε μέσα στο κατάστημα, ούτε όταν μπουσουλούσε.

Από τους αντιφατικούς μεταξύ τους και με τα άλλα στοιχεία, ισχυρισμούς του μεσίτη σε αυτά τα κομμάτια, ξεχωρίζουν:

  1. Είδε τον Ζακ «να κρατάει τον πυροσβεστήρα, να μπαίνει από κάτω, στην κάτω βιτρίνα», πράγμα που αναιρείται και από το βίντεο αλλά και από τον ίδιο τον μεσίτη, δύο φράσεις μετά: «είχε πάρει αρχικά τον πυροσβεστήρα, τον είχε αφήσει».
  2. Λέει ο μεσίτης ότι: «εκείνη την ώρα, ενστικτωδώς, βλέποντας…» (κι επαναλαμβάνει τον ψευδή ισχυρισμό περί «αμόκ» και «μαχαιριού»). Λέει «ενστικτωδώς» αλλά δεν μας λέει τί έκανε ενστικτωδώς».
  3. Επίσης λέει ότι «εκείνη τη στιγμή σταμάτησα εγώ τελείως». Αλλά δεν λέει τί σταμάτησε.

Από το βίντεο όμως ξέρουμε ότι το τζάμι το σπάει ο ίδιος, μαζί με τον κοσμηματοπώλη, με κλωτσιές που προορίζονται για το κεφάλι του Ζακ Κωστόπουλου.

Ψεύδος 4: «Την έσπασα για να τον προστατέψω»

Εγώ χτύπησα ένα κομμάτι της βιτρίνας για να πέσει κάτω το τζάμι και να μην κόψει τον λαιμό του δράστη την ώρα που έβγαινε, την χτύπησα για να τον προστατέψω. Εκείνη τη στιγμή ο δράστης είχε απόσταση από το τζάμι και το χτύπησα για να σπάσει και να πέσει. Το σκεπτικό μου ήταν αν βγει με το μαχαίρι θα γίνει κακό, προσπάθησα να τον περιορίσω στον χώρο να μη γίνει κακό, λειτούργησα ενστικτωδώς, εκείνη τη στιγμή.

Εκτός του ότι ξέρουμε, από το βίντεο, πως ο Ζακ δεν είχε «απόσταση από το τζάμι» τη στιγμή που ο μεσίτης και ο κοσμηματοπώλης κλωτσούσαν μαζί, εμφανώς για να πετύχουν το κεφάλι του και όχι «για να πέσει κάτω το τζάμι και να μην κόψει τον λαιμό του», ο μεσίτης εξακολουθεί την αφήγησή του, λέγοντας ότι κάνει κάτι, χωρίς να αναφέρει τί ακριβώς κάνει.

Δεν θυμάμαι κάποιον να μας αναχαιτίζει, ήμουν τόσο φορτισμένος, δεν θυμάμαι να μπήκε κάποιος να μας σταματήσει.

Να τους «αναχαιτίζει» από τί; Να τους «σταματήσει» από τί; Ο κατηγορούμενος εξακολουθεί να μην αναφέρει ότι ο ίδιος και ο μεσίτης κλωτσούσαν στο κεφάλι τον γονατισμένο Ζακ.

Ψεύδος 5: Οι αστυνομικοί και το μαχαίρι

Αφού είχε χάσει την ισορροπία του και πήγαινε παραπαίοντας, βλέπω έναν αστυνομικό να βγάζει το γκλοπ, να του χτυπάει τον καρπό για να φύγει το γυαλί. Παρόλα αυτά το γυαλί δεν του έπεσε, το κρατούσε σφιχτά, ο δράστης ήταν ακόμα όρθιος. Τότε ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ όρμηξε από πίσω του για να τον πιάσει και να τον ακινητοποιήσει, και πέσαν και οι δύο μαζί κάτω.

Σύμφωνα με τα πλάνα, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει: δεν διακρίνεται χτύπημα από γκλοπ στον καρπό, παρά μόνο από πίσω. Ο Ζακ πέφτει μόνος του και στη συνέχεια ένας άνδρας της ΔΙΑΣ πάει από πάνω του.

Τότε είδα εγώ τον δράστη να θέλει να μπήξει το μαχαίρι στο λαιμό του για να αυτοκτονήσει. Του κράτησε ο αστυνομικός τον καρπό και του φώναζε «μην το κάνεις, μην το κάνεις». Εκείνη την ώρα τα υπόλοιπα μέλη της ΔΙΑΣ πήγαν από μπροστά για να γίνει η σύλληψη.

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν φαίνεται στα δημοσιευμένα βίντεο ενώ κανένας μάρτυρας δεν κάνει λόγο για τέτοιο περιστατικό. Είναι κάτι που έλεγε όμως o ίδιος, την επόμενη ημέρα μετά το περιστατικό και πριν την απολογία του, στο Twitter:

Και συνεχίζει στην απολογία του για το μαχαίρι:

Μετά από αυτό ο αστυνομικός μπήκε στο κατάστημα και πήρε το μαχαίρι, το έπιασε από την λεπίδα.

Στα πλάνα φαίνεται εμφανώς ο αστυνομικός να κρατάει ένα μαχαίρι από τη λαβή. Έξω από το κατάστημα.

Η παραδοχή

Ερώτηση: Θεωρείτε πως η συμπεριφορά σας ήταν δυσανάλογη αυτής που θα απαιτείτο να επιδείξει κανείς; σε μια τέτοια κατάσταση που μας περιγράψατε;

Απάντηση: Θεωρώ πως όχι, διότι αφενός μεν δεν άσκησα βια τέτοια που να μην μπορέσει να βγει απ’ τη βιτρίνα, όπως επίσης από τη στιγμή που πήρα το μαχαίρι από τα χέρια και σταμάτησε να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο εγώ σταμάτησα.

Εδώ είναι η πρώτη φορά που ο μεσίτης παραδέχεται ότι άσκησε βία. Προκαλεί εντύπωση και γι’ αυτό σημειώνουμε ξανά ότι, σε όλη την απολογία του (που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω) αναφέρει μεν ότι κάτι «έκανε», σε κανένα σημείο όμως δεν λέει τί ακριβώς έκανε.

Και κλείνει:

Ήταν ενστικτώδης η αντίδρασή μου, πήγα μπροστά θέλοντας να αποτρέψω έναν κίνδυνο για τους ανθρώπους που ήμασταν μπροστά, θεωρώ ότι έπραξα το αναγκαίο. Δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, δεν ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματα για να του δημιουργήσουμε πρόβλημα, ήταν χτυπήματα για να τον αποτρέψουμε. Αμέσως μετά σηκώθηκε. Οι κλωτσιές δεν πιστεύω ότι έφεραν βλαπτικό αποτέλεσμα. Μπορεί να έπεσε επειδή μπορεί να ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Εδώ παραδέχεται και πάλι ότι ασκήθηκε βία, περιγράφει για πρώτη φορά την πράξη του ως «κλωτσιές» – με τη σημείωση «δεν είναι όπως φαίνεται», ενώ με το «θεωρώ ότι δεν ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματα για να του δημιουργήσουμε πρόβλημα», μετά από μια απολογία γεμάτη υπεκφυγές, παραδέχεται ότι από κοινού, ο ίδιος και ο κοσμηματοπώλης, κλωτσούσαν τον Ζακ στο κεφάλι. Κάτι που φυσικά έχουν δει οι πάντες.

Είναι ίσως χαρακτηριστικό ότι οι δράστες του φονικού ξυλοδαρμού επιχειρούσαν από την πρώτη στιγμή να διασπείρουν το σενάριο της «επήρειας ουσιών». Και ότι οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. – που απάντησαν στη δημόσια κατακραυγή για τη βία που ασκήθηκε από τα όργανά της με το «σε όποιον αρέσει» – έχουν επιδοθεί σε σειρά «διαρροών», σε διάφορους αστυνομικούς συντάκτες, για να διαδώσουν ευρύτερα αυτό το σενάριο.


Ολόκληρο το κείμενο της απολογίας του μεσίτη στον ανακριτή:

Κατηγορίες: Θανατηφόρα σωματική βλάβη (άρθρο 311 Ποινικού Κώδικα) και παραβάσεις των άρθρων 1, 14, 26, 27, 29, 45, 51, 52, και 309 του Π.Κ.

Αρνούμαι την κατηγορία που μου αποδίδεται. Διατηρώ μεσιτικό γραφείο επί της οδού Γλάδστωνος αρ. 3, στον δεύτερο όροφο απέναντι από το κοσμηματοπωλείο από το έτος 2001. Καθόμουν σε παρακείμενο εστιατόριο, μόλις είχα κάτσει για να φάω μαζί με έναν φίλο μου. Το εστιατόριο δεν απείχε παραπάνω από 15 μέτρα από το σημείο που έγινε το συμβάν. Ακούσαμε να σπάνε τζάμια και να έχει μαζευτεί πάρα πολύ κόσμος έξω από το κοσμηματοπωλείο, το οποίο το βλέπαμε από εκεί που καθόμασταν. Πήγαμε να δούμε ακριβώς τι γίνεται και είδα έναν άνθρωπο σε κατάσταση αμόκ με έναν πυροσβεστήρα στα χέρια εντός του καταστήματος. Εκτιμώ ότι σίγουρα δεν ήταν καλά και βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Όταν πήγα εγώ ήταν ήδη μαζεμένος ο κόσμος.

Φαινόταν να έχει διαλύσει το μισό μαγαζί. Όταν έφτασα είχε ήδη σπάσει την επάνω εσωτερική τζαμαρία και φαινόταν ότι είχε παγιδευτεί και ήθελε να βγει έξω. Δεν θυμάμαι η εξωτερική βιτρίνα να ήταν σπασμένη. Στην αρχή πήγαινε και χτύπαγε την πόρτα που δεν έσπαγε, μετά πήγε με τον πυροσβεστήρα και έσπαγε την πάνω εσωτερική βιτρίνα. Η επάνω εξωτερική πρέπει να ήταν σπασμένη, όταν κατέφτασα γιατί είδα κάποιον να πετάει κάτι προς τα μέσα, δεν είδα όμως ποιός πέταξε κάτι. Όταν κατέφτασα ο ιδιοκτήτης νομίζω ήταν παρών. Τον ιδιοκτήτη εξ όψεως μόνο τον γνωρίζω, ούτε το όνομά του δεν γνώριζα.

Βλέπω τον δράστη-θύμα να κρατάει τον πυροσβεστήρα, να μπαίνει από κάτω, να μπαίνει στην κάτω βιτρίνα, ανοίγοντας τη συρόμενη πόρτα. Ήταν στα τέσσερα. Είχε πάρει αρχικά τον πυροσβεστήρα, τον είχε αφήσει μετά και πήρε μια προσθήκη από την βιτρίνα και προσπάθησε από μέσα προς τα έξω να σπάσει το τζάμι. Το έσπασε για να βγει, τον βλέπω να κρατάει στο ένα χέρι το μαχαίρι και να προσπαθεί να βγει έξω. Έχω ακούσει ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία από το πλήθος και εκείνη την ώρα ενστικτωδώς, βλέποντας τον άνθρωπο σε αμόκ να βγαίνει με το μαχαίρι, σκέφτηκα ότι έτσι και βγει έξω πριν έρθει η αστυνομία, στην προσπάθειά του να διαφύγει μπορεί να γίνει κάποιο κακό σε όλους μας που βρισκόμασταν εκεί.

Εγώ χτύπησα ένα κομμάτι της βιτρίνας για να πέσει κάτω το τζάμι και να μην κόψει τον λαιμό του δράστη την ώρα που έβγαινε, την χτύπησα για να τον προστατέψω. Εκείνη τη στιγμή ο δράστης είχε απόσταση από το τζάμι και το χτύπησα για να σπάσει και να πέσει. Το σκεπτικό μου ήταν αν βγει με το μαχαίρι θα γίνει κακό, προσπάθησα να τον περιορίσω στον χώρο να μη γίνει κακό, λειτούργησα ενστικτωδώς, εκείνη τη στιγμή. Καθ’ όλη τη διάρκεια κρατούσε με το μαχαίρι, εξήλθε με το μαχαίρι, και μάλιστα εγώ τον έπιασα από τον καρπό όπου το κρατούσε, του έφυγε το μαχαίρι, το πήρα και το πέταξα εντός του καταστήματος. Εκείνη την στιγμή σταμάτησα εγώ τελείως.

Δεν θυμάμαι κάποιον να μας αναχαιτίζει, ήμουν τόσο φορτισμένος, δεν θυμάμαι να μπήκε κάποιος να μας σταματήσει. Εγώ τραβήχτηκα αφού πήρα το όπλο και το πέταξα μέσα στο κοσμηματοπωλείο. Βλέπω ότι έρχεται η ομάδα ΔΙΑΣ και είδα να μπαίνει μπροστά ένας διασώστης. Το παιδί είχε τις αισθήσεις του, υπήρχαν εκδορές και γδαρσίματα από τα τζάμια, είχε κοψίματα, ο λαιμός του ήταν καθαρός, δεν είδα κόψιμο στο λαιμό, ούτε αίματα, αλλά τον κράταγε τον λαιμό του, είχε αίματα στα χέρια. Στο αριστερό του χέρι από όπου του πήρα το μαχαίρι είχε αίματα, μάλιστα γέμισα και εγώ αίματα. Όταν ήρθε ο διασώστης για τις πρώτες βοήθειες, δεν θυμάμαι από που πήρε το γυαλί στα χέρια του για να χτυπήσει τον διασώστη, αν το πήρε από κάτω ή αν κλώτσησε και έσπασε τη βιτρίνα για να πάρει το κομμάτι.

Σηκώθηκε, πετάχτηκε προς τα πίσω ο διασώστης, δεν το πέτυχε, ένας αστυνομικός από πίσω τον έσπρωξε ώστε να φύγει από το σημείο αντίθετα από τον διασώστη, και τον βλέπουμε με το μεγάλο κομμάτι γυαλί στην αρχή να στρέφεται κατά του κόσμου που ήταν μαζεμένος, κάνανε όλοι πίσω και μετά στράφηκε κατά της ομάδας ΔΙΑΣ που είχε έρθει για τη σύλληψη. Αφού είχε χάσει την ισορροπία του και πήγαινε παραπαίοντας, βλέπω έναν αστυνομικό να βγάζει το γκλοπ, να του χτυπάει τον καρπό για να φύγει το γυαλί. Παρόλα αυτά το γυαλί δεν του έπεσε, το κρατούσε σφιχτά, ο δράστης ήταν ακόμα όρθιος. Τότε ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ όρμηξε από πίσω του για να τον πιάσει και να τον ακινητοποιήσει, και πέσαν και οι δύο μαζί κάτω. Τότε είδα εγώ τον δράστη να θέλει να μπήξει το μαχαίρι στο λαιμό του για να αυτοκτονήσει. Του κράτησε ο αστυνομικός τον καρπό και του φώναζε «μην το κάνεις, μην το κάνεις». Εκείνη την ώρα τα υπόλοιπα μέλη της ΔΙΑΣ πήγαν από μπροστά για να γίνει η σύλληψη.

Δεν έχω ιδέα τι έγινε στη συνέχεια, αν το έμπηξε ή όχι, εγώ μετά έφυγα από εκεί, έμαθα αργότερα ότι κατέληξε, μάλιστα θεώρησα ότι έχει αυτοκτονήσει. Να σας διευκρινίσω στο σημείο αυτό ότι εγώ μετά την αφαίρεση του μαχαιριού είχα πάει να πλύνω τα χέρια μου και ξανακατέβηκα κάτω και είδα αυτό που σας περιέγραψα. Θέλω να προσθέσω ότι ανέφερα στον αστυνομικό της ΔΙΑΣ ότι το μαχαίρι το είχα πετάξει εντός του καταστήματος και ότι θα έχει και τα αποτυπώματά μου πάνω αφού εγώ τον αφόπλισα και το πέταξα μέσα. Μετά από αυτό ο αστυνομικός μπήκε στο κατάστημα και πήρε το μαχαίρι, το έπιασε από την λεπίδα.

Ερ: Θεωρείτε πως η συμπεριφορά σας ήταν δυσανάλογη αυτής που θα απαιτείτο να επιδείξει κανείς; σε μια τέτοια κατάσταση που μας περιγράψατε;

Απ: Θεωρώ πως όχι, διότι αφενός μεν δεν άσκησα βια τέτοια που να μην μπορέσει να βγει απ’ τη βιτρίνα, όπως επίσης από τη στιγμή που πήρα το μαχαίρι από τα χέρια και σταμάτησε να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο εγώ σταμάτησα.

Ήταν εν δυνάμει απειλούμενη και η δικιά μου η ζωή και αυτών που είχαν μαζευτεί απ’ έξω.

Ήταν ενστικτώδης η αντίδρασή μου, πήγα μπροστά θέλοντας να αποτρέψω έναν κίνδυνο για τους ανθρώπους που ήμασταν μπροστά, θεωρώ ότι έπραξα το αναγκαίο. Δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, δεν ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματα για να του δημιουργήσουμε πρόβλημα, ήταν χτυπήματα για να τον αποτρέψουμε. Αμέσως μετά σηκώθηκε. Οι κλωτσιές δεν πιστεύω ότι έφεραν βλαπτικό αποτέλεσμα. Μπορεί να έπεσε επειδή μπορεί να ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Πραγματικά λυπάμαι πολύ για το περιστατικό. Αν ήξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι δεν θα είχα κάνει τίποτα. Πήγα οικειοθελώς στην αστυνομία όταν έμαθα ότι με αναζητούσαν, παρουσιάστηκα εκουσίως. Έγινε η ταυτοποίησή μου και παρουσιάστηκα τη Δευτέρα το απόγευμα 24/9 στο τμήμα.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

5 1 vote
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο