Η μαύρη διεθνής της ακροδεξιάς – Ορμπάν, Μιχαλολιάκος και στο βάθος Σαμαράς

Ευχαριστήριες επιστολές στους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Λάμπρο Φουντούλη και Γιώργο Επιτήδειο, απέστειλε ο ακροδεξιός Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν. Την είδηση μετέδωσαν το πρωί της Τετάρτης 8/10 ανταποκριτές στις Βρυξέλλες, όπως η Μαρία Ψαρρά, επιβεβαιώνοντας τις στενές σχέσεις που έχουν το ακροδεξιό κυβερνών κόμμα της Ουγγαρίας και οι Έλληνες ναζί.

Οι επιστολές περιείχαν ευχαριστήρια μηνύματα για τη στήριξη που παρείχαν στον ακροδεξιό Ορμπάν οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την ψηφοφορία για την ενεργοποίηση των διατάξεων του άρθρου 7 της συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δημοσιεύτηκαν και από τον λογαριασμό του :


Βέβαια, αυτή η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων από πλευράς του νοσταλγού των μαύρων εποχών της ευρωπαϊκής ηπείρου με τους ομοϊδεάτες του, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Σύμφωνα με το Euronews το ίδιο είχε κάνει και στις 27 Απριλίου 2017, οπότε και είχε στείλει σχετική επιστολή με την οποία εξέφραζε την ευγνωμοσύνη του στον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό, ο οποίος βέβαια στη συνέχεια αποχώρησε με θόρυβο από τη Χρυσή Αυγή με τον φύρερ Μιχαλολιάκο να τον αποκαλεί «αλήτη», «φίδι» και «σκουπίδι».

Τα πρόσωπα αλλάζουν όμως οι σχέσεις παραμένουν, θα έλεγε κανείς, μετά και τη σημερινή αποκάλυψη. Και μιλώντας για σχέσεις, ποιος μπορεί να ξεχάσει τον περίπατο, το 2014, του τέως προέδρου της ΝΔ και τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για πολλούς τον χειριστή των φιγούρων στο ελληνικό ακροδεξιό θέατρο σκιών, με τον τότε ομόλογό του Βίκτορ Ορμπάν;

Eurokinissi
ypopto_mousi
ypopto_mousi
Simon said: Justice not vengeance.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο