10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Συνεργασία Pressenza – omniatv

Το Διεθνές Ανθρωπιστικό Πρακτορείο Ειδήσεων Pressenza [www.pressenza.com/el] και η πλατφόρμα ενημέρωσης από τα κάτω omniatv [omniatv.com] βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας περιόδου δικτύωσης και συνεργασίας. Η νέα χρονιά μας βρίσκει πιο κοντά, με ορισμένα σχέδια που αφορούν κοινές οπτικοακουστικές παραγωγές αλλά και μεταφορά ειδήσεων και ρεπορτάζ σε κοινό του εξωτερικού.

Διαπιστώνουμε συγκλίσεις στις αντιλήψεις μας για μια ειδησεογραφία που να αφορά στους ανθρώπους, τις κοινότητες και τις κοινωνίες.

Σήμερα, στον κόσμο γενικά και στην Ευρώπη ειδικότερα, οι κοινωνίες αντιμετωπίζουν τη βίαιη επίδραση φαινομένων, όπως η οικονομική αδικία, οι κοινωνικοί αποκλεισμοί και διακρίσεις, ο εκφασισμός του δημόσιου λόγου, καθώς και η επάνοδος της ακροδεξιάς σε κυβερνητικά σχήματα. Ταυτόχρονα υπάρχει κόσμος που αντιστέκεται με διάφορους τρόπους, αναλαμβάνει και στηρίζει πρωτοβουλίες, στοχεύοντας σε διαφορετικές κοινωνίες, ανεκτικές, συμπεριληπτικές, εναλλακτικές, ανοιχτές και συμμετοχικές.

Διατηρώντας τις διακριτές οπτικές και στοχεύσεις μας, η Pressenza και το omniatv συνδεόμαστε, ως κόμβοι σε ένα δίκτυο, πιστεύοντας ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

Αθήνα, 21/01/2019

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο