10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Athens Festival of Queer Performance | 17-20 Οκτωβρίου

Ξεκινάει την Πέμπτη στην Αθήνα το Athens Festival of Queer Performance, ένα αυτοοργανωμένο φεστιβάλ που στοχεύει στην παρουσίαση διαφορετικών ειδών της εγχώριας και διεθνούς queer performance σκηνής και στη συνομιλία τους με τις queer κοινότητες, τις φεμινιστικές πρακτικές και τα πιο ριζοσπαστικά κομμάτια της ακαδημαϊκής σκέψης.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνουν performances, happenings και ακαδημαϊκές παρουσιάσεις που επικεντρώνονται στις υβριδικές διαστάσεις του queer και αντλούν τη δημιουργία τους από το βίωμα, τις πολιτικές πρακτικές, τη διαθεματικότητα, τη συντροφικότητα, το χιούμορ και το τραύμα.

Πρόκειται για ένα αυτοοργανωμένο φεστιβάλ που στηρίχτηκε οικονομικά σε προφεστιβαλικά events οικονομικής ενίσχυσης και σε fundraising καμπάνια.

Για εμάς που εργαστήκαμε συλλογικά και εθελοντικά για τη διοργάνωση, θέλουμε αυτό το τετραήμερο να αποτελέσει μια εμπειρία μοιράσματος, στοχασμού και καλλιτεχνικής δράσης μακριά από εξουσιαστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και τρανσφοβικές συμπεριφορές. Μια ευκαιρία να συναντηθούμε και να περάσουμε καλά.

Το Athens Festival of Queer Performance θα διεξαχθεί στο Φεμινιστικό Αυτόνομο Κέντρο Ερευνών (Αγίου Πεντελεήμονος 7Β) και στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ: https://afoqp.weebly.com/schedule.html

0
0
votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο