Χανιά: Ανακοίνωση από κτήριο που τελεί υπό κατάληψη και παρέμβαση σε βραδινό δελτίο ειδήσεων

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου έγινε η συνέλευση αλληλέγγυων συντρόφων/ισσών στους πρόσφυγες και τις καταλήψεις από την οποία εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

20 – 11 – 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Καλούνται όσοι εκμεταλλεύονται εργασία να αυξήσουν τους μισθούς κατά 200%, μειώνοντας αναλόγως τα ωράρια ή να προχωρήσουν στη συλλογική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής που κατέχουν κλέβοντας τον ανθρώπινο μόχθο.

Καλούνται επίσης να παραιτηθούν άμεσα από κάθε πολιτική ιδιότητα όσοι παρανόμως παραβιάζουν τις διεθνείς συνθήκες προστασίας των προσφύγων δολοφονώντας τους, φυλακίζοντας και απαγάγοντας ακόμα και παιδιά για να τα κλείσουν σε απάνθρωπα κλειστά κέντρα κράτησης χωρίς πρόσβαση στην υγεία και την παιδεία.

Καλούνται όσοι απελαύνουν πρόσφυγες να εγκαταλείψουν τη χώρα και να παραδώσουν τις αρμοδιότητες για την προστασία των προσφυγικών ζωών στα διεθνή κινήματα αλληλεγγύης.

Η προθεσμία για την υλοποίηση των εντολών είναι 15 ημέρες από την δημοσίευση της παρούσης στον τύπο. Αλλιώς δεν θα τα πάμε καλά… γλυκά το λέμε.

Ραντεβού στους δρόμους.

Συνέλευση Αλληλεγγύης σε Καταλήψεις και Πρόσφυγες
ΤΟΠΟΣ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ROSA NERA, ΛΟΦΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙ, ΧΑΝΙΑ

Στην ίδια συνέλευση αποφασίστηκαν δράσεις που θα ξεδιπλωθούν μέσα στο δεκαπενθήμερο και ξεκίνησαν από σήμερα 21 Νοεμβρίου με την παρέμβαση της συνέλευσης στο βραδινό δελτίο του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού “Νέα Τηλεόραση Κρήτης”. Κατά την συμβολική κατάληψη του σταθμού αναρτήθηκε το πανό της συνέλευσης στο στούντιο, ακούστηκαν συνθήματα και μεταδόθηκε ένα βίντεο που περιείχε την πρόσφατη ανακοίνωση της συνέλευσης αλλά και μια αυτοπαρουσίαση της κατάληψης Rosa Nera που είχε παραχθεί το 2013.

Ολόκληρο το βίντεο που μεταδόθηκε είναι ανεβασμένο στο libre.video

Ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων είναι αναρτημένο στον ιστότοπο του τηλεοπτικού σταθμού.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
PiKei
PiKei
Έχω τρία είδη βιογραφικού. Το (βαρετό) εκτεταμμένο, το (άχρηστο) σύντομο και το (εντελώς) καθόλου.
Μετάβαση στο περιεχόμενο