Θ. Καμπαγιάννης: Χρειάστηκε να απειλήσω με εξώδικο για να ακουστεί η φωνή του Δημάκη στην ΕΡΤ

Ο συνήγορος του Βασίλη Δημάκη, Θανάσης Καμπαγιάννης, 40 περίπου ημέρες μετά την μεταγωγή του εντολέα του, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην ΕΡΤ για την υπόθεση του.

Πριν αναφερθεί στις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του εντολέα του, θέλησε να σταθεί στην απουσία κάλυψης του θέματος από την δημόσια τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι ενώ έχουν περάσει 40 ημέρες από την αναίτια μεταγωγή του στις φυλακές Γρεβενών, μόλις σήμερα η δημόσια τηλεόραση, με την απειλή εξωδίκου, αποφάσισε να του δώσει βήμα. Μάλιστα δε δίστασε να μεταφέρει και τα λόγια του πατέρα του, συνταξιούχου δικηγόρου, που έκανε λόγο για μια εικόνα που θύμισε ΥΕΝΕΔ και χούντα.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής και την αναφορά στον Βασίλη Δημάκη ως τον “ληστή με τα καλάσνικοφ”, για την οποία χθες ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά. Τέλος ζήτησε «να σταματήσουν σήμερα τα παιχνίδια».

Λίγο αργότερα, στην ίδια εκπομπή, παρενέβη η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, η οποία ανακοίνωσε ότι η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών έκανε δεκτή τη μεταγωγή του κρατούμενου φοιτητή, Βασίλη Δημάκη, στο παλιό του κελί, στο κατάστημα Κορυδαλλού Ι.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

4.3 3 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο