Ακροδεξιός εν ενεργεία αστυνομικός απειλεί χρήστη του twitter

O αστυνομικός υπηρετεί στη Λέσβο και έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις εξύβρισης δημοσιογράφου και ξυλοδαρμού Αλβανών μεταναστών

«Εσύ να δούμε πως θα κλαίγεσαι όταν θα σε πηγαίνω μεταγωγή» περιείχε μεταξύ άλλων το tweet του ακροδεξιού εν ενεργεία αστυνομικού Π.Φ. που απευθυνόταν σε γνωστό από τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις του για την ακροδεξιά και το προσφυγικό στο νησί της Λέσβου, χρήστη του κοινωνικού δικτύου.

Ο αστυνομικός φέρεται να υπηρετεί στη Λέσβο και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τους συναδέλφους του με την εμπλοκή του σε ξυλοδαρμό Αλβανών μεταναστών, ενώ το 2018 φέρεται να εξυβρίζει, και να υποκινεί και άλλους να το κάνουν, δημοσιογράφο-ανταποκριτή του ΑΠΕ/ΜΠΕ στη Λέσβο.

Οι απειλές για «μεταγωγή» δεν ήταν οι μόνες που πραγματοποίησε ο αστυνομικός, καθώς συνέχισε λέγοντας ότι από τον ίδιο και άλλους δύο τους οποίους αναφέρει με ψευδώνυμα: «Θα ζητάς συγγνώμη στα γόνατα».

Είναι προφανές καιρό τώρα πως οι αναρτήσεις του χρήστη, τον οποίο απείλησε ο αστυνομικός, είναι πολύ ενοχλητικές για κάποιους στη Λέσβο, καθώς αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες το δίκτυο ακροδεξιών που έχει δημιουργηθεί στο νησί τα τελευταία χρόνια.

Εν προκειμένω βέβαια δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον πολίτη ακροδεξιό, αλλά με έναν αστυνομικό ακροδεξιό, ο οποίος οπλοφορεί, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ξυλοδαρμό και εκτοξεύει απειλές σε όσους γράφουν πράγματα που δεν του αρέσουν.

Σε σχετικές περιπτώσεις πολιτών έχουμε δει τις αρχές να επιλαμβάνονται άμεσα, εδώ;

Οι εικόνες του άρθρου παραχωρήθηκαν από τον χρήστη που δέχθηκε τις απειλές και προέρχονται από αναρτήσεις του αστυνομικού και από το προφίλ του στο FB.

ypopto_mousi
ypopto_mousi
Simon said: Justice not vengeance.

Σχόλια

4.9 20 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο