Συνέντευξη Τύπου για τον Β. Σταθόπουλο

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση του προφυλακισμένου αναρχικού Βαγγέλη Σταθόπουλου από τους δικηγόρους του, Γιώργο Κακαρνιά και Αντωνία Λεγάκη

Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει από τη σελίδα του omniatv.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

(Συνέντευξη Τύπου)

Την ώρα που ο καταδικασμένος φασίστας Παππας, κρύβεται απολαμβάνοντας τους καρπούς της «διακριτικότητας» της ελληνικής κυβέρνησης που «δεν τον παρακολουθούσε», ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος παραμένει προφυλακισμένος παρ’ ότι όλα τα στοιχεία και τα αστυνομικά ευρήματα επιβεβαιώνουν την αθωότητα του!

Ο Β. Σταθόπουλος, ένα χρόνο πριν, δέχθηκε να παράσχει πρώτες βοήθειες σ’ έναν τραυματία, χωρίς να ζητήσει πληροφορίες για το που και πώς, αυτός τραυματίστηκε. Το γεγονός ότι ο τραυματίας είχε προηγουμένως διαπράξει ληστεία και στο σπίτι που αυτός φιλοξενούνταν για λίγο βρέθηκαν όπλα, οδήγησε στην ποινική δίωξη και προφυλάκιση του Βαγγέλη, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, κατοχή μεγάλων ποσοτήτων οπλισμού κλπ, παρ’ ότι αυτός από την πρώτη στιγμή δήλωνε ότι δεν έχει καμία σχέση με την «Οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Ένα χρόνο μετά, όλες οι εκθέσεις των εργαστηρίων της αστυνομίας επιβεβαιώνουν ότι ο Βαγγέλης Σταθόπουλος δεν έχει σχέση με τη ληστεία ούτε με την ένοπλη οργάνωση, ενώ τουλάχιστον τρεις μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι κατά το χρόνο της ληστείας βρισκόταν στην άλλη άκρη της Αθήνας. Παρ’ όλα αυτά, η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, τον κρατά προφυλακισμένο, διότι «μπορεί να προκύψουν στοιχεία»!

Ο Β. Σταθόπουλος έχει ήδη αποδείξει την αθωότητα του και είναι από τις λίγες φορές που αυτό επιβεβαιώνεται και από τα εργαστήρια της αστυνομίας. Η συνέχιση της προφυλάκισης του είναι όχι μόνο άδικη, αλλά και παράνομη.

Διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020, 13.00 μ.μ. σε απευθείας μετάδοση από το omniatv.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

2 ΣΧΟΛΙΑ

5 1 vote
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
2 Σχόλια
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο