Διαδικτυακή συναυλία οργανώνουν από κοινού οι πρωτοβουλίες Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη και Covid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη.

Το λινκ της εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/480672309579687/

ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Συναυλία αλληλεγγύης για τα δικαστικά έξοδα & τα πρόστιμα από τις διαδηλώσεις
Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης προκειμένου να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στις 17 και 25 Νοέμβρη αλλά και στις 6 Δεκέμβρη, κόντρα στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλλει το φόβο με την απαγόρευση των συναθροίσεων.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις με την πανδημία covid-19 να αλλάζει ριζικά τις ζωές μας. Οι πολιτικές διαχείρισης της πανδημίας παγκόσμια εξέθεσαν όσο ποτέ άλλοτε ότι ζούμε σε ένα σύστημα που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την κερδοφορία με κάθε κόστος. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση καλούσε το λαό να κάνει υπομονή, εξήγγειλε lockdown και απαγορεύσεις κυκλοφορίας και διαδηλώσεων, επιτάχυνε την επίθεση σε κάθε δημόσιο αγαθό, σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Με την απαγόρευση των συναθροίσεων και μέσω της άγριας καταστολής, με πρόφαση την πανδημία και την προστασία της δημόσιας υγείας, προσπαθεί να βάλει σε καραντίνα οποιαδήποτε φωνή αντίστασης. Με το δόγμα του «νόμος και τάξη», την επιβολή εξαντλητικών προστίμων και με αναίτιες προσαγωγές και συλλήψεις, προσπαθεί να επιβάλλει την τρομοκρατία. Πρόκειται για πρόστιμα που βασίζονται σε μια αντισυνταγματική απαγόρευση και απαιτούμε τη διαγραφή τους. Ο λαός και η νεολαία πρέπει να αμφισβητήσει τα πρόστιμα αυτά, όπως αμφισβητήθηκαν και οι παράλογες απαγορεύσεις των διαδηλώσεων του Νοέμβρη και Δεκέμβρη.

Σε τέτοιες στιγμές είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να θυμηθούμε ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας απέναντι στην καταστολή και την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και πως μέσα από το δρόμο του αγώνα μπορούμε να οδηγηθούμε σε αυριανούς καλύτερους τόπους, κόντρα στην αποξένωση και τον ατομικό δρόμο.

Στη διαδικτυακή συναυλία συμμετέχουν οι:
Άγγελος Κράλης (CHKN)
Αιμιλία Παπαθεοχάρη
Αλέξανδρος Κτιστάκης
Βασίλης Ράλλης feat. Meli
Βουκολική Διαταραχή
Γιώργος Χανός
Γρηγόρης Ελευθερίου
Δημήτρης Μυστακίδης
Θοδωρής Μαυρογιώργης
Μινέρβα
Νένα Βενετσάνου
Σπύρος Γραμμένος
Υπεραστικοί
Φράξια
Desert Monks
Gunes Demir (Κωνσταντινούπολη)
Infinik
JazzMatazz
Los Tre
Magic De Spell
Mc Yinka
Nikos Chatzitsakos sextet
Small Chanter
Third Eye Bizarre
Vasilis Lagdas Trio
VoxPopuli

Stand Up Community:
Άγγελος Κυριακίδης
Αλέξανδρος Πασπαρδάνης
Αλέξανδρος Τιτκωβ
Αριστοτέλης Ρήγας
Βαγγέλης Μουλαράς
Γιάννης Ρούσσος
Γιώργος Αλεβίζος
Πάρις Ρούπος
Blink Mike
Θα προβληθεί απόσπασμα από τη παράσταση:
“Με τις Μέλισσες ή με τους Λύκους”

5 1 vote
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments