Κατηγορίες κακουργηματικού τύπου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στα 2 συλληφθέντα μέλη της Μασόβκα

Ανακοίνωση της Αναρχικής Συλλογικότητας Μασόβκα

Η σημερινή μέρα θα καταγραφεί ως εκείνη που αποδόθηκαν κατηγορίες σε μέλη μιας αναρχικής συλλογικότητας χωρίς να υπάρχουν τα παραμικρά στοιχεία ενοχοποίησής τους, παρά μόνο το δεδομένο ότι αποτελούν μέλη της ίδιας της συλλογικότητας και η παρελθοντική τους χαρτογράφηση από τις κρατικές αρχές.

Οι αιφνίδιες προσαγωγές/απαγωγές των 2 συντρόφων μας και η εισβολή στο σπίτι ενός εξ αυτών δεν έφεραν στα χέρια των αρχών το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το βίντεο της δράσης δεν έδωσε τα στοιχεία που αναζητούν οι μπάτσοι. Ποιος όμως χρειάζεται επιβαρυντικά στοιχεία; Αρκεί ο εκφοβισμός και η καταστολή για τον παραδειγματισμό. Πρωτοφανές στα χρονικά; Μπα, έχουμε δει και χειρότερα. Το κράτος μεταχειρίζεται όλα τα ύπουλα μέσα που διαθέτει. Το γνωρίζουμε πολύ καλά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενοχλήθηκε τόσο από τη χτεσινή μας παρέμβαση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η μήνυση που κατέθεσε κατ’ αγνώστων ο καλοαναθρεμμένος γόνος της φαμίλιας των Βαρβιτσιώτηδων, Μιλτιάδης, βρήκε σάρκα και οστά σε δύο τυχαία μέλη της συλλογικότητάς μας. Προσήχθησαν γιατί είχαν έντονη δραστηριότητα στο διαδίκτυο και επειδή είχαν στις σελίδες τους το λογότυπο της Μασόβκα. Η δικαστική εξουσία καλείται να γνωμοδοτήσει αν δέχεται την συλλογική ποινικοποίηση των αγώνων και της ιδεολογίας.

Οι δύο σύντροφοί μας μετά από ώρες αναμονής έμαθαν ότι κατηγορούνται για φθορές ξένης περιουσίας (και διάφορα άλλα συμπαραμαρτούμενα που στέκουν πάντα έτοιμα στην προανακριτική λίστα για να φορτώνονται στους αγωνιστές). Ξαφνικά, το κατηγορητήριο αναβαθμίστηκε και στο προσκήνιο προστέθηκε η κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Αναμένουμε να λάβουμε στα χέρια μας τη δικογραφία και να προβούμε σε κάλεσμα για την Ευελπίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικηγόρο μας, οι σύντροφοι θα παραμείνουν 2 ή 3 ακόμα μέρες στη ΓΑΔΑ.

Όσο η κρατική τρομοκρατία εντείνεται, τόσο η αντίσταση των από τα κάτω πολλαπλασιάζεται.

Κανένας μόνος απέναντι στο κράτος.

Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο