Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό και σεξουαλική παρενόχληση 18χρονης από αστυνομικούς

Ξυλοδαρμό, σεξιστική παρενόχληση και απειλές με σεξουαλικό περιεχόμενο καταγγέλλει η δικηγόρος της 18χρονης συλληφθείσας στη Νέα Σμύρνη. 

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με 18χρονη κοπέλα που προσήχθη στη ΓΑΔΑ από τις αστυνομικές δυνάμεις το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης από άντρες της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, εκεί όπου ένας από τους αστυνομικούς στράφηκε απειλητικά προς το μέρος της φωνάζοντας «εσύ θα γαμ…είς να το θυμάσαι», ενώ άλλος αστυνομικός της είπε: «πάμε στο στενό να σε γαμ..ω».

Την καταγγελία επιβεβαίωσε και η δικηγόρος της 18χρονης, Άννυ Παπαρρούσου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA24. Όπως είπε «Υπέστη κατά τη σύλληψη της μια συνήθη, υπέρμετρη, αυθαίρετη, απόλυτη βία. Άχρηστη και παράνομη φυσικά. Και βεβαίως η βία αυτή εξακολούθησε, συνοδεύτηκε από σεξιστικά σχόλια, σεξιστική παρενόχληση και απειλές με σεξουαλικό περιεχόμενο. Αυτά είναι μια συνθήκη, η οποία πρέπει να σας πω είναι αρκετά συνηθισμένη, απλώς η συγκεκριμένη κοπέλα βρήκε το θάρρος και την κατήγγειλε.»

Αναλυτικά η καταγγελία: 

«Το βράδυ της 9/3/2021 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης , κάποιες ώρες μετά τα επεισόδια που διεξήχθησαν,η Ελληνική Αστυνομία με σκοπό την εκδίκηση για τα συμβάντα που προηγήθηκαν, ξυλοκοπούσε ανελέητα και μοίραζε πλαστές κατηγορίες σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Ένα από τα θύματά τους ήταν και η 18χρονη Έφη.

Αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης από άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ,στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου το μαρτύριο της συνεχίστηκε.Σύμφωνα με την ίδια,ένας από τους αστυνομικούς την απείλησε λέγοντας της “ΕΣΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ”.Ενώ,ο άλλος αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ της έπιασε τα οπίσθια και της είπε “ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ”.

Όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε,της έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο και μετά από περεταιρω διαμαρτυρίες της, ξυλοκοπήθηκε και από τους υπόλοιπους ΜΑΤατζηδες που βρίσκονταν εκεί.Ενώ η Έφη έκανε εμετό με αίμα,οι ΜΑΤατζηδες της φώναζαν “ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ;”.

Στη συνέχεια, ζήτησε ιατρική βοήθεια αλλά οι αστυνομικοί της απάντησαν “ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ” και τη ξαναχτύπησαν στο πρόσωπο. Σχεδόν 24 ώρες μετά τη σύλληψη της,όχι μόνο δεν της έχει προσφερθεί ιατρική περίθαλψη, αντιθέτως έχει δεχθεί πολλαπλές απειλές βιασμού».

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

3.2 5 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο