Συντονιστικό For Zackie: Αλλαγή Κατηγορίας Τώρα | Σάββατο 9 Απριλίου, 1μμ, Ομόνοια

Το Συντονιστικό For Zackie καλεί σε παρέμβαση με αίτημα την αλλαγή κατηγορίας για τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία του/της Ζακ Κωστόπουλου / Zackie Oh.

Συντονιστικό For Zackie

Ο Ζακ δολοφονήθηκε.

Δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δολοφόνοι του παραμένουν αμετανόητοι.

Οι δολοφόνοι του Ζακ κατηγορούνται για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης στη δίκη που εξελίσσεται, μια κατηγορία που ενέχει τον σοβαρό κίνδυνο, αν κριθούν ένοχοι, να επιβληθούν ελάχιστες ποινές, και ειδικά στην περίπτωση των αστυνομικών να αθωωθούν.

Η νομική ομάδα και η οικογένεια του Ζακ ζητούν εδώ και μήνες την αλλαγή του κατηγορητηρίου σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, ώστε να γίνει σαφές ότι το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο στο ξύλο, δεν είναι ατύχημα. Είναι δολοφονία. Η κατηγορία που έχει απαγγελθεί, αναιρεί στην πράξη αυτό που έχουμε δει με τα μάτια μας στο βίντεο. Το αίτημα για αλλαγή κατηγορίας, είναι αίτημα μιας κοινωνίας για λογοδοσία και δικαιοσύνη.

Δυναμώνουμε τις φωνές μας και παλεύουμε για την καταδίκη των δολοφόνων του Ζακ Κωστόπουλου, της Zackie Oh!

Καλούμε το Σάββατο 09/04 στη 1μμ στη πλατεία Ομονοίας, να παρέμβουμε στο κέντρο της πόλης, και τραγουδώντας να φτάσουμε στο σημείο της δολοφονίας.

Καλούμε την Τετάρτη 13/04 στις 9πμ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Δέγλερη 4) όπου αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα, απαιτούμε αλλαγή κατηγορίας.

Είμαστε περήφανες για την πιο περήφανη αδερφή μας.

Ο Ζακ δεν θα πεθάνει μες στη λησμονιά.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο