4ο Art Against Fascism: Παρασκευή 27/5 στο WE

Μετά από 3 επιτυχημένα φεστιβάλ Art Against Fascism κι ένα αναγκαστικό διάλειμμα λόγω lockdown, ξαναπιάνουμε φέτος το νήμα και διοργανώνουμε ένα νέο και πιο μεγάλο Art Against Fascism, στις 27 Μάη στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη).

To φεστιβάλ διοργανώνεται από το Antinazi Zone, που είναι η συνέχεια της YRE (νεολαία ενάντια στον ρατσισμό στην Ευρώπη), που από το 1994 αποτελεί κομμάτι του αντιρατσιστικού κινήματος και διοργανώνει τα αντιρατσιστικά-αντιφασιστικά κάμπινγκ.

Ως Antinazi Zone τα τελευταία χρόνια ήμασταν παρόντες σε όλες τις μεγάλες μάχες του αντιφασιστικού κινήματος. Έξω από τα δικαστήρια για την καταδίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής, στις πορείες για τον Παύλο Φύσσα, στις καμπάνιες αλληλεγγύης στους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Συμμετέχουμε δραστήρια στον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά και βοηθήσαμε αποφασιστικά να προχωρήσει η καμπάνια «Δεν είναι Αθώοι». Διατηρούμε το site antinazizone.gr με συνεχή ενημέρωση για τα ζητήματα του φασισμού και το αντιφασιστικό κίνημα.

Στόχος του φεστιβάλ Art Against Fascism είναι να δώσει βήμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους και νέες, που βλέπουν την τέχνη σαν όπλο απέναντι στον φασισμό και τον ρατσισμό.

Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών στην Σταυρούπολη και τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο, αποδεικνύουν ότι η μάχη ενάντια στον φασισμό δεν τελείωσε με την καταδίκη της ηγετικής ομάδας της Χ.Α.

Πρέπει να σταθούμε ενάντια σε κάθε προσπάθεια των φασιστών να ενισχυθούν μέσα από νέα σχήματα από τα οποία θα απειλούν νέους που αγωνίζονται, εργαζομένους, ΛΟΑΤΚΙ άτομα, μετανάστες κτλ.

Απευθυνόμαστε, στους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες και σε όλο τον κόσμο που πιστεύει ότι δράσεις σαν τη δική μας έχουν να παίξουν ρόλο και να συμβάλουν σε αυτόν τον αγώνα. Και τους καλούμε στηρίξουν με την παρουσία τους το φεστιβάλ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 και το πρόγραμμα του Art Against Fascism, όσον αφορά το πολιτιστικό σκέλος, περιλαμβάνει:

18:30 – χορός κ.α. performances με:

Ευαγγελία Σακαλή, Μαρία Παπαδοπούλου, Vivian Roberts, Alex Rabit, Ιωάννα Λιούτσια

19:00 – θεατρικά με:

Nymphae, Eutopians

20:00 – συναυλία με:

  • Dobros
  • StreetLights
  • Poison Heart
  • Background Noise Suppression
  • Kohana
  • One Man Drop
  • The Banksters

Η βραδιά θα κλείσει με Reggae Party με τον dj Stefanatty Natty

Ραντεβού την Παρασκευή 27 Μάη, μετά τις 6μμ στον Πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη)

Τσακίζουμε τον φασισμό κι ανατρέπουμε το σύστημα που τον τρέφει και τον γεννά!

Antinazi Zone

www.antinazizone.gr

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο