Διαθέσιμο online το ντοκιμαντέρ «Σε μια στιγμή κινδύνου» από το Alterthess

Ανοιχτό από σήμερα για ελεύθερη θέαση το ντοκιμαντέρ «Σε μια στιγμή κινδύνου», σε παραγωγή του Alterthess.

Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση της ελεύθερης διάθεσης από το Alterthess:

Πριν από τέσσερα χρόνια, η ομάδα του ανεξάρτητου συνεταιριστικού μέσου ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης Alterthess, με την υποστήριξη του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ/ Παράρτημα Ελλάδας, ξεκινήσαμε τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται η δράση της ακροδεξιάς τα τελευταία χρόνια, η διάχυση της ρητορικής της στην κοινωνία αλλά και η απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος σε αυτή.

Μετά από το ταξίδι της ταινίας «Σε μια στιγμή κινδύνου» στις αίθουσες σε Ελλάδα και εξωτερικό, πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα η ταινία να είναι προσβάσιμη στον καθένα και την καθεμιά.

Η ανάγκη για αντιφασιστική δράση παραμένει διαρκής και έντονη, και ελπίζουμε η συλλογική μας δουλειά να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Για να συνεχίσουμε τη συλλογική ερευνητική μας δουλειά με ρεπορτάζ, video, ντοκιμαντέρ και podcasts, χρειαζόμαστε τη βοήθεια των αναγνωστών/τριών μας. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε ξεκινήσει μια καμπάνια στήριξης του Alterthess, μέσω κοινωνικής χρηματοδότησης, ενίσχυσης του μέσου από τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται, από τα κάτω και για τους αποκάτω. Περισσότερα για την καμπάνια μπορείτε να βρείτε εδώ: https://alterthess.gr/donate/

Καλή θέαση!

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο